• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Başkan Adem Memiş Güvenim Tam

ABONE OL
16 Ocak 2020 14:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İkinci devreye çok iyi bir başlangıç yaptık mutluyuz, Kimse Bizim Sakaryaspor’u yeneceğimize inanmıyordu ama biz inanıyorduk ve kendimizden emindik, sonucunda beş sıfır gibi farklı bir skor ortaya çıktı, oyuncularımızı, hocalarımızı tebrik ediyorum.

Geçen sezon İkinci lige yükselirsek Umre sözü vermiştim, bu senede aynı sözü veriyorum ve Takıma hocalarıma güveniyorum. Maçı canlı olarak yayınlayan TRT Spor’a teşekkür ediyorum onca maç içinden bizim maçı seçmesi bizim açımızdan sevindirici, ayrıca Spor severlere bol gollü güzel bir maç izlettiğimiz için mutluyuz ve TRT Spor’u yeniden Misafir etmek isteriz.

Maça ilgi çok yoğundu öncelikle Jandarmaya ve Güvenlik görevlilerine aldıkları önlemler için ve hiç bir sıkıntı çıkmadan maçı atlatabildiğimiz için teşekkürlerimi sunuyorum, Maça gelen takımımızı maç boyunca destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum ve sonraki maçlarda da aynı şekilde desteklerini bekliyorum, Taraftar bir takım İçin çok önemli bir etken ve Taraftar desteğini alınca, oyuncularımızın nasıl bir performans sergiledikleri ortada, evimizde oynadığımız son 5 maçta 5 galibiyet aldık, ayrıca genel olarak son 9 haftada 6 galibiyet aldık 22 gol attık 6 gol yedik gittikçe yükselen bir performansımız var son iki maçta 9 gol atıp hiç gol yemedik bunlar güzel istatistikler, Belkide ilk devre şansız sakatlıklar yaşanmasaydı bu istatistiklerin daha fazlasını görebilirdik ama artık geçmişte kaldı önümüze bakmamız lazım şuan takımda herhangi bir sakatlık bulunmaması bizim için sevindirici bir durum.

Transfer konusuna gelince iki tane nokta bir tane geleceğe yönelik transfer yaptık ve bu transferler devam edecek eksik noktalara araştırmalarımız devam ediyor, yeni gelen arkadaşlara yeniden Hoşgeldin diyorum ve Başarılar diliyorum, aramızdan yeni ayrılan Sergen ve Mustafa’ya da ilk devre verdikleri emekler için teşekkür ediyorum. Şimdi önümüzde Uşak deplasmanı var, artık gözümüzü tamamen oraya çevirdik, Uşaktan güzel sonuçlar ile dönüp yükselişimizi devam ettirmek istiyoruz, Her zaman söylediğim gibi benim Oyuncularıma ve Teknik ekibe güvenim tam ve bu sezonu hedeflerimizin üstünde tamamlayacağımıza inanıyorum.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds