• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER


Başkan Yüksel Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

ABONE OL
25 Aralık 2019 15:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ergene’de mahalle ziyaretlerinde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel hafta sonu Misinli, İğneler, Pınarbaşı, Paşaköy, Ulaş, Vakıflar, Esenler ve Kırkgöz Mahallelerini ziyaret etti. Başkan Yüksel’e Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Cebeci ve Ergene CHP İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy’da eşlik etti. Samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde mahalle sakinleri Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in her zaman yanlarında olduğu ve yapmış olduğu bu güzel ziyareti için Başkan Yüksel’e teşekkürlerini iletti.

Makamda oturan değil sahada vatandaşının yanında olduğunu belirten Yüksel, “Göreve geldiğimiz andan itibaren her zaman vatandaşımızın yanında olduk olmaya da devam ediyoruz. Halkımızın istekleri doğrultusunda Ergene’de çalışmalarımız oldu. Ata’mızın mirasını pırıl pırıl gülüşlerinde taşıyan çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak adına gece gündüz demeden mesai gözetmeksizin çok çalışıyoruz, hızlı tempoda devam eden bu çalışmalarımızda ki enerjimizi siz değerli Ergene halkımızdan aldık. Trakya’mızın parlayan yıldızı Ergenemizde fark yaratan hizmetlerimiz ile adımızdan söz ettirdik, yapacağımız yeni projelerimiz, hizmetlerimiz ile Türkiye’de konuşulan örnek bir ilçe olacağız. Halkımız ile hep birlikte üretmeye, Ergenemize güzellik üstüne güzellikler katmaya devam edeceğiz” dedi.

Sevgi Kenti Ergene’de gönüllerde yer edinerek, göreve geldiğimiz ilk anda ki heyecan, istek ve azimle çalıştıklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Vatandaşımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Ergene’de vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için daha da büyüyüp gelişeceğiz” ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.