• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

“Buradan kimseye siyasi malzeme çıkmaz”

ABONE OL
2 Şubat 2023 23:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz ay hakkında ortaya atılan bazı asılsız iddialarla gündeme gelen konuyla ilgili ilk açıklamasını 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen programda basın mensuplarının önünde gerçekleştiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel bir açıklama da Şubat ayı olağan meclis toplantısı öncesinde yaptı. Ergene’ye birlikte hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum şeklinde nitelediği meclis üyelerine hitaben yaptı.

İlçemizde hiçbir vatandaşımızın başta ailem olmak üzere yüzünü kara çıkaracak bir eylemde bulunmadım diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “İki kişinin yazışmasının baz alınması ile basın camiası bunu ısıtıp ısıtıp bir şey varmış gibi dile getiriliyor. Çok net söylüyorum, ben etik bir insanım. Kimsenin şahsını zedeleyecek bir eylem içerisinde, suç unsuru olacak bir eylem içerisinde bulunmadım. Özellikle bunu buradan arz etmek istiyorum” dedi.

Bu konuda kimse siyasi malzeme peşinde olmasın uyarısını yineleyerek kimseye buradan siyaset çıkmayacağının altını çizen Başkan Yüksel, “Biz yaptıklarımızla anılacağız. Çıkarsın yaptıklarımızın daha iyisini yaparsın olabilir bu bir iddiadır. Kesinlikle iki kişinin yazışmasında suç unsuru oluşacak bir şey düşünmüyorum. Allah kısmet ederse itirazımızı yaptık. Burada kesinlikle ben vicdanen müsterihim. Başta ailem olmak üzere Ergene halkımızın başını eğecek, hiçbir suç unsuru oluşacak bir eylemde bulunmadım. Tabii çarpıtılıyor mu çarpıtılıyor. Buradan kimseye siyasi malzeme çıkmaz, çıkmayacağını da özellikle ifade ediyorum. Sonuçta siyasette bir iddia vardır, daha iyisini yapmak iddiası vardır. Bizler 9 yıla hep beraber sizlerle beraber güzel hizmetler yaptık. Bu konuda sorusu olan basın mensupları bana gelip sorabilirler. Bu konunun takipçisi olacağım, bu konuda kesinlikle müsterihim. Kimseyi rencide edecek bir eylemde bulunmadığımı, tekrar tekrar ifade ediyorum. Her zaman konuya açıklık getirebilirim, basın camiası istedikleri zaman gelebilirler, istedikleri soruyu sorabilirler, cevaplamaya da hazırım” şeklinde konuştu. 

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds