• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER


“ÇANAKKALE RUHU İLELEBET YAŞAYACAKTIR.”

ABONE OL
18 Mart 2023 00:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm dünyaya “Çanakkale Geçilmez” sözünü duyuran, bağımsızlık sevdasını ezelden beri yüreğinde taşıyan yüce milletimizin içindeki milli egemenlik ruhunu tüm dünyaya haykırdığı şanlı günümüzdür 18 Mart.

Tarihte eşi benzeri bulunmayan bir destan olan Çanakkale Zaferi, bizleri Cumhuriyetimize kavuşturan en önemli adımıdır.

Çanakkale Zaferi’nde milletimiz bağımsızlığı uğruna neleri feda edebileceğini dostta düşmana göstermiştir.

Çanakkale Zaferi; büyük Türk ulusunun bağımsızlık mücadelesinin temellerini atan, Mustafa Kemal Atatürk gibi dahi bir lideri bizlere armağan eden eşsiz bir kahramanlık destanıdır.

Uğruna cansiperane savaşarak bizlere miras bırakılan kutsal vatan topraklarımızın emin ellerde olduğundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Atalarımız geçmişte canları pahasına bu toprakları bizlere nasıl vatan kıldıysa bizler de geçmişten beri yüreğimizde taşıdığımız bağımsızlık ateşiyle vatanımızı canımız pahasına korumaya her hal ve şartta devam edeceğiz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün ilke ve ideallerine bağlılığımızla, çağdaş medeniyet yolunda ilerleyerek Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle;

Kahramanlık destanımız Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümünde; zaferimizi altın harflerle tarihe yazan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu cennet vatanımızın bağımsızlığı, bütünlüğü, huzur ve güveni için yaşamlarını feda eden tüm kahramanlarımızı saygıyla, minnetle anıyorum.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.