• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

CHP Ergene Kadın Kolları Adayları Tanıtıldı.

ABONE OL
4 Şubat 2020 15:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hafta sonu yapılacak olan CHP Kadın kolları seçim öncesince CHP Ergene İlçe Başkanı Nuh Nuhoğlu başkanlığında kadın kolları başkan adayı tanıtımı programı gerçekleştirildi.

CHP Ergene ilçe binasında gerçekleşen tanıtım toplantısına CHP Ergene İlçe Başkanı Nuh Nuhoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Duranca Ormanlı, Yapılacak olan seçimde Kadın Kolları adayları yanı sıra CHP üyeleri katılım sağladı.

. Siyasette kadının olduğu yerde her zaman bir seviye, her zaman bir sakinlik var olduğunu belirten Nuhoğlu “Kadınlarımız siyasette önemli bir yeri vardır. Siyasette kadının olduğu yerde her zaman bir seviye, her zaman bir sakinlik vardır. Bu nedenle CHP olarak kadınlarımıza çok önem veririz. Özellikle seçim için yapılan çalışmalarda kadınlarımızın giremediği yer ve mahalle yoktur. Kadınlarımızın siyasetteki aktif başarıları asla küçümsenecek bir olay değildir. Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan seçim Partimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi

CHP Ergene İlçe Başkanı Nuh Nuhoğlu’nun konuşmasının ardından kadın kolları başkan  adayları tanıtımı yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ergene İlçe Kadın Kolları kongresi 9 Şubat Pazar günü saat 12.00 da CHP Ergene ilçe binasında gerçekleşecek olan seçim için ;  Emine Turgut (Mor Liste), Özlem Akın (Beyaz Liste)   ve Emine Gakçı ise (Kırmızı Liste) ile seçime gireceklerini açıkladılar.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds