• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER


Çocukların sağlığı için bu seminer kaçmaz

ABONE OL
13 Aralık 2019 12:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orion Alışveriş Merkezi, özellikle bebekler ve çocukların başına gelebilecek ev kazalarında uygulanabilecek ilk yardım uygulamalarının anlatılacağı “Öpünce Geçmeyen Uflar İçin İlk Yardım” seminerine ev sahipliği yapacak. Orion Sağlık Günleri kapsamında düzenlenecek seminerde Eczacı Umut Eren merak edilen soruları yöneltirken ünlü ilk yardım eğitmeni Deniz Karadeniz bunları cevaplayacak. Anne ve babalar, anne-baba adayları, bebek ve çocuk bakıcıları, öğretmenler ile bebekler ve çocuklarla baş başa kalan tüm yetişkinlere hitabeden seminer 26 Aralık Perşembe günü saat 15:30’da düzenlenecek. Seminere dileyen herkes ücretsiz katılabilecek.

Orion alt kat etkinlik alanında düzenlenecek seminerde, başta ev kazaları olmak üzere tıkanma, zehirlenme, boğulma gibi durumlar karşısında yapılması gerekenler kapsamlı olarak anlatılacak. Bebek ve çocukların yanı sıra yetişkinlerin başına gelebilecek durumlara karşı da uygulanacak yöntemler paylaşılacak. İstenmeyen bir durumla karşılaşıldığında çaresiz kalmamak, paniğe kapılmamak, istemeyerek yanlış müdahalede bulunmamak için gerekenlerin anlatılacağı, doğru bilenen yanlışların öğretileceği seminer sonunda katılımcıların soruları da cevaplanacak.

Deniz Karadeniz kimdir?

1981 Bursa doğumlu olan Deniz Karadeniz Sezgün, lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü’nde tamamladı. Bu esnada aldığı eğitimlerle Yaratıcı Drama Lideri olmaya hak kazandı. Profesyonel iş yaşamına 2005 yılında Abdi İbrahim İlaç Firması’nda başladı. Bir süre yabancı dil ve yaratıcı drama eğitimi dolayısıyla İngiltere’de bulundu. Türkiye’ye dönünce profesyonel hayatını Numil Gıda ve Sifar İlaçları’nda sürdürdü. Sağlık Bakanlığı onaylı İlkyardım Eğitmeni ve C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı olan Deniz Karadeniz, yetkinlik gelişimi eğitimlerinin yanı sıra ilkyardım ve iş güvenliği eğitimleri de vermektedir. Karadeniz, Hipp markası ile birlikte Türkiye çapında bilgilendirme, eğitim programları sürdürmektedir.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.