• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Çorlu Saadet Divanını Yaptı

ABONE OL
22 Ocak 2020 21:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Tekirdag il Baskan Yardımcısı Murat Vakitçi tarafından Partiye yeni katılanlara temsilen rozet takıldı. Toplantının kapanış konuşmasında Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan gündeme dair konuşmasında şunlardan bahsetti;
Ahlaki tahribat her geçen gün bünyemizi kemirmekte, toplumun temel taşı dediğimiz aile kurumu çatırdamaktadır. Her geçen yıl boşanmalar artmakta ve evlilikler azalmaktadır. Elbette bunun birçok nedeni var. Bu nedenlerden bazıları; ekonomik nedenlerden, sıkıntılardan kaynaklanan ayrılıklar olduğu gibi, aile içi cinsel taciz, hırsızlık, dolandırıcılık, gasp, taciz, aldatma, madde bağımlılığı, çocuk olmaması, ailedeki çocuklara karşı kötü muamele, kumar, içki, evin ekonomik olarak geçimini sağlayamama, terk etme/edilme, eşlerin ailelerine karşı saygısız davranması, dayak/kötü muamele, sorumsuz ve ilgisiz davranma ve eşin ailesinin aile içi ilişkilere karışması gibi bir çok örnek daha gösterilebilir. Tabi burada Televizyon ve TV’lerdeki aile yapımıza uygun olmayan film ve diziler, çok masum görünen yarışma programları, çocuklarımızın izlediği çizgi filmler, internet ve dolasıyla sosyal medyanın yapmış olduğu tahribat asla yabana atılacak boyutta değildir. Sayın yöneticilerimiz bir taraftan bu ailemizi bozan, gençlerimize ahlaksızlığı teşvik eden, toplumun temelini sarsan bu ahlaksız dizilerden şikâyetçi diğer taraftan ellerinde imkân olmasına rağmen bir şey yapmamaları manidardır. Bu tür yayınlar ile toplumumuz yavaş yavaş uyuşturulmakta bu tür ahlaksızlıklara alıştırılmaktadır.”
bakıyoruz ki iktidar da sıkıntıları dile getiriyor, o da durumdan bizim gibi şikâyetçi ama daha ötesi maalesef yok. Derdimiz Saadet Partisi olarak bağcıyı dövmek değil, derdimiz iktidar ne yaparsa yapsın eleştirmek hiç değil, bizim derdimiz ülkemizin kanayan yaralarına parmak basmaktır. Sorunların bir an önce çözülüp milletimizin Ahlaki ve Manevi değerlerine bağlı kalmasını, her geçen gün kötüye giden evlilik müessesini yeniden ihya edilmesini, toplumun temel taşı aile kurumunun bir an önce kurtulmasını sağlamaktır. İktidar, ağlama, sızlanma, şikâyet makamı değildir. Bilakis icra, uygulama, yapma, sorun çözme makamıdır. Dertlerimiz sadece bunlar mı ekonomiden dış politikaya tarım ve hayvancılıktan trafik sorununa şehirlerdeki betonlaşmadan hava kirliliğine varıncaya kadar çeşit çeşit sorunlarımız var. Sorunların en kısa zamanda çözüldüğü bir Türkiye’yi temenni ediyoruz”

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds