• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER


Çorlu'da Haftanın Spor Panoraması

ABONE OL
23 Aralık 2019 15:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Basketbol A Takımımız Farklı Galip Geldi

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol A takımımız Ankara Kayı Gençlik takımını konuk etti. İlk periyodu 30-13, ikinci periyodu 27-20 önde tamamlayan ÇBSK 3. periyodu 28-27 mağlup tamamlarken, son periyodu 22-13 kazanarak sahadan 106-74’lük skorla galip ayrılan taraf oldu.

ÇBSK aldığı galibiyet sonunda 17 puan ve averajla 4. sırada yer aldı. ÇBSK bu hafta 27 Aralık 2019 Cuma günü saat 19.00’da 18 puanla ikinci sırada yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ile karşı karşıya gelecek.

Çorluspor 1947 Muratlıspor’u Mağlup Etti

Tekirdağ Mehmet Karatepe Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Çorluspor 1947 hafta sonu Muratlıspor’u konuk etti.

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’ın da izledikleri maç sonunda Çorluspor 1947 sahadan 2-1 galip ayrıldı. Aldığı galibiyetle puanını 30’a yükselten Çorluspor 1947 ligde 4. sıradaki yerini korudu. Çorluspor 1947 bu hafta ligde 9. sırada yer alan Malkara 14 Kasımspor’a konuk olacak.

 ÇBSK Finale Yükseldi

Çorlu Kapalı Spor Salonu’nda oynanan Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Çorlu’da düzenlenen Voleybol Bölgesel Ligi grup maçları sonunda ÇBSK Kadın Voleybol takımımız finale yükselirken, erkeklerde Çorlu Çağdaşspor ligi ikinci sırada tamamladı. Erkekler Voleybol Ligi grup maçları sonunda Kocaeli Gebze Gençlik Hizmetleri Spor finale yükselen takım oldu.

İlk maçında Keşan Gençlik Merkezi’ni set vermeden 3-0 mağlup eden Çorlu Çağdaşspor, ikinci maçında Kocaeli Gebze Gençlik Hizmetleri ile karşı karşıya geldi. Çorlu Çağdaşspor oldukça çekişmeli geçen ve 2-2’likberaberliğin ardından beşinci sette 15-13 mağlup oldu ve maçı 3-2 kaybetti. Keşan Gençlik Merkezi grubu 3. sırada tamamladı.

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Kadın Voleybol takımımız ilk maçında Lüleburgaz Akademispor ile karşı karşıya gelerek sahadan 3-0 galip ayrıldı. İkinci maçında Pınarhisarspor’u da aynı skorla 3-0 yenen ÇBSK grup birincisi oldu. Grup maçlarını Lüleburgaz Akademispor ikinci, Pınarhisarspor ise üçüncü sırada tamamladı.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.