• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Ergene Belediyesi Çilek Tarlalarına Yoğun İlgi

ABONE OL
24 Mayıs 2023 00:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ergene Belediyesinin Tarım arazilerinden biri olan ve 24 dönümlük alan içine kurulan Ergene Belediyesi Kral Çilek Tarlası vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Hafta içinde yeni sezona kapılarını açan çilek tarlasına özellikle vatandaşlar hafta sonu yoğun bir ilgi gösterdi. Dalından organik çilek yemenin keyfini yaşayan vatandaşlar bo bol çilek toplayarak evlerine de götürdü.

Hafta Sonu 3200 Kişi Ziyaret Etti

Hafta sonu aileleri ve sevdikleriyle keyifli bir gün geçirmek isteyen vatandaşlar Ergene Belediyesinin çilek tarlalarını tercih etti. Hafta sonu toplamda çilek tarlasını 3200 kişi ziyaret etti. Çilek tarlasının hemen yanı başında bulunan Kral Çilek kafede sabah kahvaltılarını yapan vatandaşlar ardından da çilek tarlalarında dalından organik lezzetli çileklerden yedi.

Bu Projeyi Takdir Ediyoruz

Ergene Belediyesinin bu güzel hizmetini takdir ettiklerini belirten vatandaşlar, “Ergene Belediyesinin tarım arazilerinin böyle verimli bir şekilde kullanması ve özellikle vatandaşların hizmetine açması gerçekten takdir edilecek bir durum. Özellikle çocuklarımız burada çok keyifli zaman geçiriyorlar. Dalından yediğimiz organik çileklerin lezzeti çok güzel, hafta sonu ailemiz ile birlikte sabah kahvaltımızı yaptıktan hemen sonra dalından çilek toplayabiliyoruz. Ergene Belediyesinin yapmış olduğu bu güzel proje diğer belediyelere örnek olmalı. Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel olmak üzere bu güzel çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds