• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER


Ergene Belediyesi El Dezenfekten Üniteleri Hizmete Sunuyor

ABONE OL
8 Nisan 2020 15:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Korona virüs vakasının ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren her türlü tedbiri alan Ergene Belediyesi bir yandan vatandaşlarını korurken bir yandan da virüs yayılımını engelleyecek çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Dünyayı kasıp kavuran korona virüsü tehdidine karşı gerekli önlemleri alan Ergene Belediyesi okullarda, ibadethanelerde, çocuk oyun parklarında, cadde ve sokaklarda, dolmuş duraklarında hijyen ve ilaçlama çalışmaları gerçekleştirirken, Ergene’de halkın sağlığını korumak için önemli bir uygulamayı daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in talimatıyla korona virüs tedbirleri kapsamında semt pazarlarının giriş ve çıkışları ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı ilçenin çeşitli noktalarına el dezenfekten stantları yerleştirilecek.

İlçemizdeÇok Sıkı Tedbirler Aldık

Ergene Belediyesinin kendi imkânları doğrultusunda yapılan el dezenfekten stantlarını inceleyen Belediye Başkanı Rasim Yüksel korana virüsüne karşı halkımızı korumak adına İlçemizde adeta seferberlik ilan edildi diyerek, “Virüsle mücadele kapsamında ilk günden itibaren tedbirlerimizi aldık. Semt pazarlarımızda halkımıza koruyucu maske, eldiven, dezenfektan ve sıvı sabun dağıttık ve dağıtmaya da devam ediyoruz. Bu uygulamayı Türkiye’de başlatan ilk Belediyelerden biriyiz” dedi.

Halkımızın Sağlığı İçin 7/24 Çalışıyoruz

Başkan Yüksel,“Bunun yanı sıra ayrıca İlçemizdeki okullarımızda, camilerimizde, çocuk oyun parklarımızda, sağlık merkezlerimizde, kurum binalarında, eczanelerde, cadde ve sokaklarımızda, dolmuş duraklarımızda ve vatandaşlarımızın yoğun olduğu alanlarda dezenfekte çalışmalarında bulunduk ve aralıksız olarak bu çalışmalarımızda devam ediyor. Mahallelerimizde bulunan çöp konteynerlerinin yanında her gün ilaçlı sular ile cadde ve sokaklarımızı yıkıyoruz, kısacası Ergene Belediyesi halkının sağlığı için 7/24 çalışıyor” dedi.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.