• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
  • ERGENE GAZETESİ
  • Ergene Belediyesinin Saklı Cennetinde Kahvaltı Servisi Başladı

Ergene Belediyesinin Saklı Cennetinde Kahvaltı Servisi Başladı

ABONE OL
4 Mayıs 2023 00:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla sadece Tekirdağ ya da Trakya bölgesinde değil Türkiye genelinde adından söz ettiren Ergene Belediyesinin saklı cennetinden biri olan çilek tarlasında kahvaltı servisi başladı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel önce ki gün Kral Çilek Kafede ve Çilek tarlasında incelemelerde bulundu.

Çocuklar İçin Survivor Parkı Oluşturduk

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Çilek tarlasının ikinci senesinde bu güzel alanda yeni değişiklikler yaptıklarını belirterek, “Ergene Belediyemizin tarım arazilerinden biri olan Kral Çilek Kafe ve Kral Çilek tarlamızda bu sene ikinci yılımıza girdik. İkinci yılımızda Kral Çile Kafe ve Kral Çilek tarlamızda bir takım yenilikler yaptık. Özellikle çocuklarımızın keyifle vakit geçirebilmeleri adına Kral Çilek Kafemizin yanına Survivor parkı oluşturduk. Çocuklarımız burada gönüllerince eğlenecek. Bunun yanı sıra Kral Çilek Kafemizin etrafına ıhlamur ağaçları diktik. Çilek kokusunun yanında vatandaşlarımız ıhlamur kokusuyla birlikte doğal ortamda güzel bir kahvaltı yapacaklar” dedi.

Başkanımız Rasim Yüksel’e Çok Teşekkür Ederiz

Lavanta bahçelerinin ardından Ergene Belediyesinin ikinci tarım arazisi olan çilek tarlaları Lavanta bahçeleri gibi geçtiğimiz sene vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanmıştı. Özellikle hafta sonları şehrin gürültüsünden uzaklaşmak, doğa ile iç içe olmak için aileleri ile birlikte çilek tarlasına gelen vatandaşlar keyifle sabah kahvaltılarını yaptıktan sonra dalından organik çileklerden toplamışlardı. Bu güzel hizmetten dolayı vatandaşlar başta Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirttiler.

Hiç Bu Kadar Lezzetli Çilek Yemedik

Vatandaşlar daha önce hiç bu kadar lezzetli çilek yemediklerini belirterek, “Ergene Belediyesinin oluşturmuş olduğu çilek tarlaları gerçekten çok güzel olmuş. Geçtiğimiz sene Çilek kafede sabah kahvaltımızı yapıp ardından da dalından çilek toplayıp alışverişimizi yapıp mutlu bir şekilde Çilek tarlasından ayrılmıştık. Bu sene de yeni sezonun açılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz” dediler.

Bölgemiz Çiftçilerine Alternatif Örnekler Sunmaya Devam Edeceğiz

Ülkemizin kalkınmasında tarım ve hayvancılığın büyük önem taşıdığını biliyor ve bu nedenle tarım politikalarına son derece önem veriyoruz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “24 dönüm alan üzerine yapılan bu güzel projemiz Trakya’nın en büyük çilek tarlasıdır. Lavanta ile başladığımız ve çilek ile devam ettirdiğimiz projemizi yeni ürünlerle genişleterek bölgemiz çiftçilerine alternatif tarın örnekleri sunmaya devan edeceğiz” dedi.

Ergene’nin yanı sıra çevre ilçe ve illerden de çok fazla ziyaretçi çeken Ergene Belediyesi çilek tarlasında sabah kahvaltısı hizmetinin başladığını da sözlerine ekleyen Ergene Belediye Bakanı Rasim Yüksel, “Velimeşe Önerler yolu üzeri 4.kilometre de yer alan çilek tarlamızda sabah kahvaltı hizmetimiz başlamıştır.  Misafirlerimiz kahvaltı servislerimiz ile hafta sonları aileleri ile birlikte güzel bir manzara eşliğinde kahvaltılarını yapabilirler. Önümüzde ki haftalarda çilek tarlamızda çileklerimizin de oluşmasıyla birlikte Trakya’nın en lezzetli çileklerinde yiyebileceksiniz” dedi.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds