• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

ERGENE HASTANEYE GİDEMEDİ.

ABONE OL
6 Nisan 2020 15:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ İl Pandemi Kurulu Cumhurbaşkanımızın talimatları, İçişleri Bakanlığının 153 sayılı genelgesi kapsamında ‘’Şehir içi Giriş Çıkış Tedbirleri ve Yaş Sınırlaması’’ konusunda alınan kararlar sonrası pazartesi sabah Ergene’den hastaneye gitmek isteyen vatandaşlar ve sasğlık çalışanları toplu taşımların çalışmaması nedeni ile mağdur oldular.
Konu hakkına görüştüğümüz Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ve AK Parti İlçe Başkanı Cem Karaca konu ile ilgili gereken görüşmeler yapılacağını belirtiler.

Çıkan genelge aynen şu şekilde;
 Tekirdağ il genelinde (ilçelerimizde) 03 Nisan 2020 Cuma günü saat 24.00’den itibaren 15 gün süre ile şehir içi hareketliliğinin en aza indirilmesi için alınması gereken ilave tedbirler alınmıştır. Doktor raporu ile tedavi amaçlı seyahat etmek zorunda olanlar, 1. derecede yakını vefat edenler, 1. derecede ağır hastası olanlar, üretim yapan iş yerlerinde 20-65 yaş arası çalışanlar, tarımsal amaçlı üretim, ticaret ve faaliyet yapanlar hariç olmak üzere toplu taşıma araçlarında: 
a. Mahallelerden (eski belde ve köyler) ilçe merkezlerine,
b. Mahalleler arası ( eski belde ve köyler) ,
c. İlçeler arası, 
d. İlçeden komşu il/ ilçesi arası,
e. İl merkezinden ilçelere, 
Yapılacak olan toplu ulaşım pazar alışverişinin olduğu günler haricinde 15 gün süreyle durdurulmuştur. 

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds