Bugun...


ERGENE’NİN YILDIZINDAN GÖRKEMLİ BİR BASIN AÇIKLAMASI
CHP Ergene Belediye Meclis Üyesi Servet Yıldız 31 Mart 2023 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Cumhuriyetin 100.Yıl dönümünde CHP Ergene İlçe Başkanlığında Ergene Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

ERGENE’NİN YILDIZINDAN GÖRKEMLİ BİR BASIN AÇIKLAMASI
+ -
Reklam

Ailesiyle birlikte basın açıklamasına katılan herkesi tek tek selamlayan Servet Yıldız misafirperverliğiyle katılımcılardan büyük takdir topladı.

Kürsüye alkışlar eşliğinde çıkan, katılımın ve ilginin oldukça yoğun olduğu basın açıklamasında aday adayı Servet Yıldız konuşmalarına şöyle başladı;

Yıldız “Bugün, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ Ün Türk Ulusuna armağan ettiği Cumhuriyet’imizin 100. Yıldönümü. Milli Mücadelenin zaferle sonuçlanmasının ardından, 29 Ekim 1923 Yılında ilan edilen Cumhuriyet, Türk Milletine bırakılmış En Büyük Mirastır. 100 Yıl Önce Bugün Yakılan meşaleyi Ne Mutlu ki bizler Hala taşıyoruz. Bu duygu Ve düşünceler İçerisinde herkesin Cumhuriyet Bayramını Kutluyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu gazi Mustafa Kemal Atatürk Ve silah arkadaşları başta olmak Üzere Bu Vatan Uğruna Canını Veren Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Ben Servet Yıldız…1928 Yılında Bulgaristan’ dan Sağlık Mahallesine göç eden çiftçi bir ailenin Oğluyum. 42 yasındayım. İlkokulu güzel mahallem Sağlık Mahallesinde okudum. Ortaokul ve liseyi Çorlu’ da elektrik ve elektronik bölümünü okuyarak tamamladım. Eğitimime Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesinde devam ediyorum. Evliyim Atatürk’ Ün Yolunda İlerleyen İki Oğlum Var.

Ergene’ de İnşaat Sektöründe Faaliyet Gösteren bir şirketin sahibiyim. Aynı Zamanda da çiftçilikle uğraşıyorum. 2014-2019 Yılları Arasında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ Ün ‘En Büyük Eserim’ dediği Cumhuriyet Halk Partisinin Ergene İlçe Yönetim Kurulunda Görev Yaptım. 2019 Yılı Belediye Seçimlerinde Ergene Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçildim. Halen Birçok Sivil Toplum Kuruluşunda görev almaya devam ediyorum. Bölgemiz ve ülkemiz için benimle aynı duyguları paylaşan, aynı kaygıları taşıyan, aynı zorlukları sırtlanmaya hazır olan dava arkadaşlarım… Hepimizin yüreğindeki Sevda Aynı, Her Birimizin yüreği aynı heyecanla, aynı güçle çarpıyor.” İfadelerine yer verdi.

ERGENE’DE CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN BAYRAĞINI İNDİRMEMEK ADINA VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Sözlerine şöyle devam eden aday adayı Yıldız “Aynı sorumlulukları birlikte hissediyoruz. Cumhuriyete Olan Sarsılmaz İnanç ve bağlılığımızla, Ergenemize olan sevdamızla, hizmet askıyla yüreklerimiz yanıyor. Ergenemin dertlerini biliyorum bölgemin sorunlarının farkındayım… Güzel Ergenem, Kendisine Sevdayla Bağlı Olanların Ellerinde yükselecek ve hak ettiği Yere Gelecek. Atatürk: “Benim İki Büyük Eserim Vardır: biri Cumhuriyet Halk Partisi, diğeri Türkiye Cumhuriyetidir” diyerek Bu Ulu Çınarın Ülkemiz için önemini ortaya koymuştur. Köklerini Kuvayı Milliye ’den alan Kurtuluşun ve kuruluşun Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ‘nin bir neferi olmaktan gurur duyuyorum. Ergene’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını indirmemek Adına Var Gücümüzle Çalışacağız.” Dedi.

 ERGENE BELEDİYESİ BAŞKAN ADAY ADAYI OLARAK HUZURLARINIZDAYIM

Yıldız “Ergene’ de yaşayan, Ergeneli bir Kardeşiniz olarak, bilgimle, tecrübemle, çalışkanlığımla, dürüstlüğümle göreve hazırım ve Ergene Belediyesi Başkan aday adayı olarak huzurlarınızdayım. Öncelikle beni bugün yalnız bırakmayan ve bana burada olma şerefini onurunu yaşatan, her zaman yanımda olan Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe teşkilatına, sevgili aileme çok kıymetli hemşerilerime ve değerli Basın Mensuplarına teşekkür ediyorum, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” İfadelerine yer verdi.




Kaynak: Ergene Gazetesi

Editör: Hasan GİRGİN

Bu haber 177 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI