• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Ergene Velimeşespor 2 – 0 Darıca Gençlerbirliği

ABONE OL
24 Nisan 2023 23:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Antalya bölgesi hakemlerinden Batuhan Kolak düdük çalarken yardımcılıklarını da yine aynı bölgeden Mustafa Güçer ile Uğur Çakmak yaptı.

Ergene Velimeşespor’da teknik direktör Özgür Sağlam,  karşılaşmaya Turgutlu deplasmanında kazanan ilk on biri bozmadan başladı. Mavi beyazlılar maça kalede Salih savunmada Burak Can, İbrahim, Fatih Tultak, Kerim, orta alanda Yunus Emre, Fatih Dilek, Mete, Samet, Baran ileri uçta ise Onur dizilişi ile çıktı.

İlk yarıda yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen ancak rakibine de hiç gol pozisyonu imkanı dahi tanımayan Ergene Velimeşespor ikinci yarıya tek değişiklikle Baran’ın yerine Ömer Can Sokullu ile başladı.

Maçın ilk yarısında yakaladığı net gol fırsatını değerlendiremeyen Yunus Emre 59. dakikada oyuna ikinci yarıda dahil olan Ömer Can’ın asistinde topa sert ve düzgün vurdu ve uzak köşeden filelere göndererek takımını 1 – 0 öne geçirdi.

Golden sonra oyundaki hakimiyeti tamamıyla eline alan Ergene Velimeşespor maçın 73. dakikasında ön alanda baskı yapan Onur ile topu kazandı. Onur taşıdığı topu desteğe gelen kaptan Fatih’e aktardı. Kaptan düzgün bir vuruşla kalecinin sağından topu filelere göndererek durumu 2 – 0’a taşıdı.

Maçın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Ergene Velimeşespor Darıca Gençlerbirliği’ni yenerek 28 maç sonunda 28 puana ulaşırken Darıca ekibi ise 28 maçta 29 puanda kaldı.

17 takımlı grupta 14. sırada yer alan Ergene Velimeşespor gelecek hafta 30 Nisan 2023 Pazar günü deplasmanda 33 puanla 10. sırada bulunan 23 Elazığ Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

Kahramanmaraşspor’un deprem felaketi nedeniyle ligden çekilmesi sonucu iç sahada sadece bir maçı kalan Ergene Velimeşespor kalan haftalarda Elazığ deplasmanı sonrasında Alanya Kestelspor ile yine deplasmanda Kınay Bulvarspor ile de Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda karşılaşarak ligi tamamlayacak.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds