• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Ergene Velimeşespor 2 – 1 Yeşilyurt D.Ç. Ofspor

ABONE OL
3 Nisan 2023 22:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta Karaman deplasmanından golsüz eşitlikle dönen Ergene Veliemşespor ligin 26. Haftasında Trabzon temsilcisi Yeşilyurt D.Ç. Ofspor takımını Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda konuk etti. Karşılaşmada Aksaray bölgesi hakemlerinden Volkan Okur düdük çalarken yardımcılıklarını ise Gaziantep bölgesinden Yusuf Şimşek ile Hatay bölgesi hakemlerinden Mehmet Zekat Yılmaz yaptı.

Ergene Velimeşespor karşılaşmaya kalede Kaan, savunmada Burak Can, Kerim, Fatih Tultak, İbrahim, orta alanda Mete Han, Ahmet Tuna, Fatih Dilek, Halil, Talha, ileri uçta ise Kerem dizilişi ile başladı.

Maçın henüz 4.dakikasında kalesine gelen ilk şutta topu filelerinde gören ve adeta maça 1 – 0 geride başlayan Ergene Velimeşespor çabuk toparlandı ve oyunda üstünlüğü ele aldı. Güzel futbolunu golle süslemeyi de başaran mavi beyazlılar 30. dakikada Mete Han Genç, 37. dakikada ise Kerem’in golleri ile 2 – 1 öne geçti. İlk yarısı bu skorla tamamlanan maçın ikinci yarısında yakaladığı gol fırsatlarını cömertçe harcayan Ergene Velimeşespor sahadan 2 – 1’lik skorla ve 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Bu sonuçla 24 maç sonunda 21 puana ulaşan Ergene Velimeşespor 17 takımlı grubun 15. sırasında yer aldı.

Önümüzdeki 8 günde 3 maça çıkacak olan Ergene Velimeşespor gelecek hafta ilk olarak 8 Nisan 2023 Cumartesi günü deplasmanda lig lideri Iğdır Fk takımına konuk olacak ardından 12 Nisan Çarşamba günü Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda Orduspor 1967 takımını konuk edecek. 16 Nisan Pazar günü ise Manisa deplasmanında Turgutluspor takımı ile karşı karşıya gelecek.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds