• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Ergene Velimeşespor 2 – 2 Orduspor 1967

ABONE OL
14 Nisan 2023 01:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçta Niğde bölgesi hakemlerinden Kemal Savaş düdük çalarken yardımcılıklarını Hatay bölgesinden Nesim Karenfil ile Osmaniye bölgesi hakemlerinden Mehmet Erdoğan yaptı.

Ergene Velimeşespor karşılaşmaya kalede Salih savunmada Kerim, Fatih Tultak, Burak Can, İbrahim, orta alanda Mete Han, Fatih Dilek, Baran, Ahmet Tuna, Kerem ileri uçta ise Onur Garip dizisi ile başladı.

Maç öncesi yağan yağmur nedeniyle son derece ağır bir zeminde oynanan karşılaşmanın özellikle ikinci yarısı yoğun yağmur altında oynandı.

Maçın 14. dakikasında gelişen Orduspor 1967 A.Ş. atağında kaleye gönderilen zayıf vuruşta top kaleci Salih’e gelmek üzereyken çamura saplanıp kalınca araya giren Abdulkadir topu filelere gönderdi.

Karşılaşmanın 42. Dakikasında ise bu kez sahneye Ergene Velimeşespor kaptanı Fatih Dilek çıktı. Gelişen atakta yaklaşık 25 metre mesafede topla buluşan Fatih sert ve düzgün bir vuruşla skora denge getirdi.

İlk yarısı 1 – 1 sona eren maçın ikinci yarısında yoğun yağmurun da etkisiyle saha zemini iyice ağırlaştı. Futbolcuların zaman zaman sahada biriken su nedeniyle zor anlar yaşadığı maçın 61. dakikasında Ergene Velimeşespor savunmasının uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Harun’un vuruşunda top bir kez daha ağlara gidince konuk takım yeniden öne geçti.

Karşılaşmada son sözü ise sakatlanan Kerem Çalışkan’ın yerine oyuna dahil olan Yunus Emre Kefeli söyledi. Ergene Velimeşespor’un soldan Fatih ile getirdiği topu uzak köşede önünde bulan Yunus Emre sert ve düzgün bir vuruşla kaleye gönderince skora bir kez daha denge geldi.

Kalan bölümde başka gol olmayınca karşılaşma 2 – 2’lik eşitlikle sona erdi.

Ergene Velimeşespor bu sonuçla puanını 22’ye yükselterek 17 takımlı grubun 15. Sırasında yer aldı. Orduspor ise 4. sıradaki yerini korudu.

Mavi beyazlılar hafta sonu Manisa deplasmanında Turgutluspor takımı ile karşı karşıya gelecek.

Ligin tamamlanmasına 6 hafta kala Ergene Velimeşespor rakiplerinden Kahramanmaraşspor takımının deprem felaketi nedeniyle ligden çekilmesi sonucu bir haftayı maç yapmadan geçecek. Kalan maçlarda ise deplasmanda Turgutluspor, 23 Elazığ Futbol Kulübü ve Alanya Kestel Spor takımları ile deplasmanda, Darıca Gençlerbirliği ve Kınay Bulvarspor takımları ile ise Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda mücadele edecek.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds