• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Ergene Velimeşespor Hepimizin Takımıdır

ABONE OL
30 Aralık 2019 17:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ’ın, Ergene’nin gururu ve onuru olan Ergene Velimeşespor’un kendi tesislerinde yapmış olduğu son antrenmanını takip eden Başkan Yüksel 2.devre hazırlıkları için Antalya’ya kampa giden oyunculara hayırlı yolculuklar dileklerinde bulunarak sakatsız bir kamp dönemi geçirmesi temennilerinde bulundu. Ergene Belediye Başkanı Yüksel’e Trakya genelinde spor haberciliği yapan Çınar Coşkun Önal’da eşlik ederken Önal Başkan Yüksel ile Ergene Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda ve Naim Süleymanoğlu Spor tesislerinde röportajlar yaptı.

Trakya’da ki En Büyük Spor Tesisine Sahibiz

Trakya Bölgesinde ki en büyük ve en güzel spor tesisine sahip olduklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bu büyük tesisleri yapmak tabi ki kolay olmadı, bu yapılar emek istiyor, bilgi istiyor, maddiyat istiyor. Genç bir Belediye olmamıza rağmen Trakya’nın hiçbir yerinde olmayan büyük bir spor tesisimiz var ve bu tesislerimizde bizleri gururla temsil eden bir takıma sahibiz. Ergene Velimeşespor sadece Ergene’nin değil tüm Tekirdağ’ın takımı. Ergene Velimeşespor önce BAL ligi, sonra 3.lig ve şimdide 2.ligde oynamaktadır, yani yaşanılan şampiyonluklar ile Ergene Velimeşespor başarı merdivenlerini bir bir çıktı.

Hedef Play Off’lar

Hedefimiz şu anda grupta Play Off’lara kalmak, 2.lig’de Ergene Velimeşespor’un ilk senesinde Play Off’lara kalması büyük başarı, takımımızda bu başarıyı sağlayacak güce sahip sadece biraz maddi olarak desteğe ihtiyaç var. Buradan basınımızın aracılığıyla söylemek istiyoruz, sanayicimizden, fabrika sahiplerinden gerekli desteği göremiyoruz. Bu iş sadece Belediye ile ilerlemez, unutulmamalıdır ki Ergene tüm Tekirdağ’ın takımı. İnsanlar eskiden keşke bizleri profesyonel liglerde temsil eden bir takımımız olsa diyordu, alın işte şimdi var, takımımıza Ergene Velimeşespor’umuza hep birlikte sahip çıkalım, yaşanılan şampiyonluk sevincine ortak olalım.

Ergenemizdeki Tüm Futbol Kulüplerine Destek Oluyoruz

Ergene ilçemizde ki tüm spor kulüplerimize maddi manevi desteklerimiz oluyor. Marmaracık ve Ulaş Mahallelerimizde de spor tesislerimiz var ve 2020 yılında Vakıflar Mahallemize ve Kırkgöz ile Esenler takımlarımız için de çok güzel spor tesisleri yapıp bu güzel futbol sahalarımızı Ergenemize kazandıracağız. Ergenemizde tesislere önem veriyoruz ve tesisleşmeye de devam ediyoruz. Velimeşe mahallemizde bulunan Kapalı Spor salonumuzda Basketbol, Voleybol, Hentbol müsabakaları oynanıyor, yine kapalı spor salonumuzun içinde fitness salonumuz ve saunamız mevcut. Şunu belirtmek istiyorum Ergene’de tesisleşme var, çok genç bir Belediye olmamıza rağmen tesisleşmeye büyük önem verdik vermeye de devam ediyoruz.

Gençlerimizi Kötü Alışkanlıklardan Uzak Tutmaya Çalışıyoruz

Ergene’de gençlerimize spor yapmaları için bir çok imkan sağlarken, onları ayrıca kötü alışkanlıklardan da uzak tutmaya çalışıyoruz. Belediyemizin yaz döneminde düzenlemiş olduğu yaz kursları ile çocuklarımızın tatillerini en iyi şekilde geçirmelerini sağlıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize Ergene’de sahip çıkıyoruz.

6 Yılda Çok Güzel Hizmetler Yaptık

Yeni bir belediye olmamıza rağmen 6 yıl gibi kısa sürede İlçemize gerçekten çok büyük hizmetlerimiz oldu. Bu hizmetlerimizi Ergene halkımız ile birlikte yaptık. Çalışan annelerimizin çocuklarını gönül rahatlığıyla bırakabilecekleri Beren Bebek Çocuk Oyun Evimiz, Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte açılışını yaptığımız Ergene Kültür Merkezimiz, Velimeşe Mahallemizde bulunan Naim Süleymanoğlu Spor tesisi ve Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonumuz Ergene ilçemize yaptığımız büyük hizmetlerimizden bir kaçıdır. Yine bunun yanında Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evin bire bir aynısını Ergenemize kazandırmak adına kısa bir süre önce bu yapının temelini de Ergene’de ki halkımız ile hep birlikte attık. Ergene’de göreve geldiğimiz ilk andan itibaren amacı sadece ve sadece halkına hizmet etmek olan Belediyemiz gece gündüz demeden daha modern ve daha güzel bir Ergene için çalışmalarına devam ediyor.

Başarılarımız Asla Küçümsenemez

Ergene Velimeşespor’un teknik sorumlusu Özgür Sağlam’da Ergene Velimeşespor’un başarılarının asla küçümsenemeyeceğini belirterek, “2014’te Süper Amatör Ligi ile başladığımız serüvenimiz bugün TFF 2.Ligi ile devam ediyor. 5 sene içinde Ergene Velimeşespor’u Tekirdağ’ın tek profesyonel takımı yaptık ve şu anda ligimizde de başarılı bir sıradayız. Elde edilen bu başarılarda Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’in payı çok büyük tabi ki onunda destekleri bir yere kadar, biz burada sanayicimizinde, siyasi bürokratlarımızdan bize sahip çıkmalarını istiyoruz. Bu yerlere çok küçük bütçelerle geldik, karakterli, düzgün futbolcular ile çalıştık oluşturmuş olduğumuz genç kadro ile işte bugün profesyonel ligdeyiz.

Maddi Desteğe Çok İhtiyacımız Var

Sezonun ilk yarısında sakatlıklardan yana çok sıkıntılı günler yaşadıkların belirten Özgür Sağlam, “Sezonun ilk haftalarında yaşanılan sakatlıklar tüm planlarımızı alt üst etti, fakat sakat oyuncularımızın yeri diğer oyuncularımızın tarafından doldu. İkinci yarıda inşallah sakatlıklar yaşamadan grubumuzu playoff’lara kalarak tamamlamak istiyoruz fakat bu konuda maddi olarak desteğe çok ihtiyacımız var. Tekirdağ’ımızın, Ergenemizin bu takımını yalnız bırakmayalım, bu takım hepimizin takımı.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds