• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Ergene Velimeşespor Rakibini 2-0 Mağlup Etti

ABONE OL
10 Şubat 2020 15:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ’ı, Ergene’yi başarıyla TFF 2.Lig Kırmızı grupta temsil eden Ergene Velimeşespor hafta sonu Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda Ankara temsilcisi Etimesgut Belediyespor’u konuk etti. İlk yarısı 1-0 Ergene Velimeşespor’un üstünlüğü ile tamamlanan müsabakanın ikinci yarısında da mavi beyazlıların bulduğu gol ile müsabaka Ergene Velimeşespor’un 2-0 galibiyeti ile sona erdi. Bu galibiyet ile puanını 32’ye çıkartan temsilcimiz ligde 9.sırada ki yerini de korudu.

Kaptan Gol Krallığında 2.Sırada

Ergene Velimeşespor takımına galibiyeti getiren goller başarılı kaptan İbrahim Fatih Dilek’ten gelirken kaptan ilk golü penaltıdan atarken ikinci golü ise uzatma dakikalarında kaydetti. Müsabakada attığı goller ile ligde ki gol sayısını 13’e yükselten kaptan Fatih Dilek gol krallığında Kırmızı grupta 2.sırada bulunuyor.

Sahasında 7 Maçtır Kaybetmiyor

Etimesgut Belediyespor galibiyeti ile sahasında ki yenilmezlik serisini 7 yapan mavi beyazlılar bu müsabakalarda 6 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Kendi sahasında ki müsabakalarda bileği bükülmeyen Ergene Velimeşespor rakiplerini Ergene’den eli boş göndermeye devam ediyor.

Mücadeleyi protokol tribününden takip eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel alınan galibiyet sonrası Ergene Velimeşespor oyuncularını, teknik kadroyu ve yönetimi tebrik ettiğini belirterek maç süresince takımlarına destekte bulunan Ergene Velimeşespor taraftarlarına da teşekkür etti.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds