• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

BALIK AVI SEZONU TÖRENLE AÇILIYOR

ABONE OL
29 Ağustos 2023 21:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eylül ayının yaklaşması ile denizlerdeki av yasağının son bulması nedeniyle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de balık avı sezonu başlangıcını düzenleyeceği etkinlik ile kutlayacak. 31 Ağustos Perşembe günü düzenlenecek olan Balık Avı Sezonu Açılış Töreni Kumbağ Limanı’nda gerçekleşecek.

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENT ORKESTRASI KONSER VERECEK

Tekirdağlı balıkçıların `Vira Bismillah’ diyerek denize uğurlanacağı 2023 Yılı Balık Avı Sezonu Açılış Töreni Kumbağ Limanı’nda düzenlenecek.  Program sonrasında tekneleriyle denize açılacak olan balıkçılar, bol ve bereketli bir sezon dileğiyle ağlarını denize bırakacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Kentimiz iklimi ve bulunduğu coğrafyasıyla tam bir cennet. Topraklarımızın bereketi ile tarım ve hayvancılıkta aldığımız verimi denizimizden de alıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak verdiğimiz çeşitli destek programlarıyla balıkçılarımızın her zaman yanında olduk. Av sezonunu da güzel bir programla açıyoruz. 31 Ağustos akşamı da düzenlediğimiz etkinlikle balıkçılarımızın yanında olarak sezonu açacağız. Programda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestramız da konser verecek. Balıkçılarımızın Vira Bismillah diyerek denize bırakacakları ağların dolu dolu çekilmesini ve sezonun bereketli geçmesini diliyorum. Bu güzel ve anlamlı etkinliğe tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds