• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Karaman FK 0 – 0 Ergene Velimeşespor

ABONE OL
28 Mart 2023 00:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karaman Kemal Kaynaş Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Karabük bölgesi hakemlerinden Taner Tuncer düdük çalarken yardımcılıklarını Ankara bölgesinden Şükrü Mert ile Kayseri bölgesinden Turan Çelik yaptı. Karşılaşmaya Ergene Velimeşespor kalede Salih, savunmada Burak Can, Kerim, Fatih Tultak, İbrahim, orta alanda Mete, Samet, Baran, Fatih Dilek, Halil ileri uçta ise Kerem ilk 11’i ile başladı.

İlk yarısı golsüz tamamlanan maçın ikinci yarısında da gol olmayınca mücadele başladığı gibi 0 – 0 golsüz eşitlikle tamamlandı. Ergene Velimeşespor bu sonuçla puanını 18’e yükselterek 17 takımlı grubun 15. Sırasındaki yerinde kalırken Karaman FK da maç fazlasıyla ligin ikinci sırasındaki yerinde kaldı. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği karşılaşmanın son bölümlerinde iki takım oyuncuları arasında yaşanan gerilim sonrası Karaman FK takımından İlyas Ural, Ergene Velimeşespor’dan ise Baran Işık maçın hakemi tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.

Deplasmanda iç sahaya oranla çok daha başarılı bir görüntü çizen Ergene Velimeşespor topladığı 18 puanın 14’ünü deplasmanlardan getirdi. Mavi beyazlılar, ligde 4 galibiyetin 3’ünü, 6 beraberliğin 5’ini deplasmanda elde ederken bu maçlarda hanesine 14 puan yazdırdı. İç sahada ise sadece Gümüşhanespor takımını yendi ve Ayvalıkgücü Belediyespor ile berabere kalarak 4 puan elde edebildi.

Ergene Velimeşespor gelecek hafta kendi sahasında puan cetvelinde 1 puan gerisinde yer alan 17 puanlı Y.D.Ç. Ofspor takımını Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda konuk edecek.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds