• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Manisa’da Selçuk Özdağ ile Gelecek Rüzgârı

ABONE OL
1 Mart 2022 01:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, seçim startını Manisa’dan verdi.  Yunt Dağı köylerini gezen Selçuk Özdağ ve ekibi, köylülerin sorunlarını dinledi, asker eğlencesine katıldı, yer sofrasında yemek yedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ bu hafta sonunu Manisa Yunt Dağı köylerine ayırdı.  Seçim startını Yunt Dağı’ndan veren Selçuk Özdağ’a, Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Hakverdi Altuğ, Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Nurten Onultmak, Gelecek Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Muhsin Seven ve partililer eşlik etti.   Yunusemre İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği programda Gelecek Partili heyet Yunt Dağı’nın kıvrımlı yollarında uzun bir araç konvoyu oluşturdu.

KARAVELİLER MUHTARI: VEKİLLERE ULAŞAMIYORUZ

Selçuk Özdağ ve ekibi Yunt Dağı ziyaretlerine Karaveliler Mahallesi ile başladı. Köy kahvesinde köylülerle bir araya gelen Selçuk Özdağ şikâyetleri dinledi. Karaveliler Köyü Muhtarı Osman Akakan, muhtarlar olarak milletvekillerini aradıklarını ancak ulaşamadıklarını belirtti. Akakan, “Orman arazileri kiralandığı dönemde araziler kime kiralandığını öğrenmek için her yeri aradık ama bize bilgi verilmedi.  Orman dairesi bize söylemiyor. Kaç tane muhtarımız gitti ama öğrenemedik. Milletvekillerine zaten artık hiç ulaşamıyoruz. Ne telefonlarımızı açıyorlar ne de bize geri dönüş yapıyorlar. Selçuk vekilimiz gittikten sonra bir daha hiçbir vekile ulaşamadık” diyerek dert yandı.

ÖZDAĞ: “MANİSA’DA İKTİDARIN YEDİ VEKİLİ VAR AMA KAPASİTELERİ YOK”

Muhtar Akakan’ın ardından konuşan Selçuk Özdağ, “Köyün muhtarı mahalleme kim geliyor neyin nesi diyerek yetkililerce bilgilendirmiyor. Kimseye ulaşamıyor. Orman müdürlüğü kendisini bilgilendirmiyor. Manisa’da iktidar partisinin yedi tane milletvekili var demek ki kendilerinde problemleri çözebilecek kapasite yok.  Kabiliyetleri yok, imkânları da yok. O zaman bir değişime ihtiyacımız var. Köylerimizin halini gördükçe vallahi içim kanıyor. Avrupa’yı görüyorum gıpta ediyorum. Bizim topraklarımız onlardan kötü mü? Hayır değil.  Ovalara bakın: Gediz Ovası, dünyanın yedinci büyük ovası.  Gediz nehrini de kirlettik. Orayı da doğru yapamadık.  En kıymetli ovalar bizim ülkemizde. Hollanda sadece çiçek satarak tohum satarak bir trilyon dolar kazanıyor da. Ben niye tarımı niye modern yapamıyorum? Ben niye nohudumu mercimeğimi buğdayımı ithal ediyorum? Bunların hepsini sorgulayacağız.. Biz nasıl dünya devletiyiz biz nasıl süper devletiz?” diye konuştu.

ONULTMAK’TAN KÖYLÜ KADINLARA GÜÇ BİRLİĞİ MESAJI

Köylü kadınlara destek olan Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Nurten Onultmak ise Yunt Dağlı kadınlarla konuşarak onlara destek verdi ve oylarına talip olduklarını dile getirdi. Onultmak, “Bizler erkeklere höre çok daha güçlüyüz. Bu gücünüzü birleştirin, köy kooperatifleri oluşturun. Ekonomik özgürlüğünüzü kazanın. Yardıma ihtiyacınız olduğu konularda lütfen bana ulaşın. Hep birlikte güçlenelim. Size bu konularda yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

 

KÖY EVİNDE YER SOFRASINDA YEMEK YEDİLER

Karaveliler köyünün kadınları ve gençleriyle toplu fotoğraf çektiren heyet buradan Süngüllü Köyü’ne geçti. Süngüllü Köyü’nde asker uğurlama eğlencesine katılan Selçuk Özdağ ve ekibi  Süngüllü Köyü Muhtarı Ramazan Nurbaş ve köylüler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. 

Süngüllü’nün ardından bu kez de Yunt Dağı’nın Örencik Mahallesi’ne giden Selçuk Özdağ ve beraberindeki partililer Ramazan Gacer ve ailesinin konuğu oldu. Köy evinde yer sofrasında yemek yemekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Özdağ, kendilerini ağırlayan Gacer ailesine çok teşekkür ettiklerini belirtti.  Örencik Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Savran’la da bir araya gelen Selçuk Özdağ,  köy kahvesinde köylüler ile buluştu.

Özdağ Örencik Köyü’nde yaptığı konuşmasında, “Türkiye’nin bir erken seçime ihtiyacı var. Sayın Erdoğan kusura bakmasın Türkiye’yi artık kötü yönetmiyorlar. Türkiye’yi artık yönetemiyorlar.  Manisa’da artık hiçbir yatırım yapılmıyor. Hızlı tren hani nerde? 2020’de bitecekti. Hangi yıldayız? 2022. Ne zaman gelecek bu hızlı tren? İki tane baraj bitecekti. Nerede Ahmetli Kelebek Barajı? Nerde Akhisar’daki Gördük Barajı? Demek ki Türkiye’nin bir değişime ihtiyacı var. Yapan kalacak. Yapamayan gidecek” dedi.

ÖZDAĞ, SUSUZ KÖY ÇAMLICA’DAN CENGİZ ERGÜN’E SESLENDİ

Selçuk Özdağ ve ekibi Yunt Dağı ziyaretlerini Çamlıca Köyü ile sonlandırırken,  Çamlıca Mahallesi Muhtarı Mevlüt Çetinkaya tarafından karşılandı. Köyün ileri gelenlerini köy kahvesinde ziyaret eden Selçuk Özdağ, köylülerin şikâyetlerini dinledi. Köylüler yaşadıkları su sorunundan dert yanarken, “En büyük sıkıntımız su. Niyeymiş? Bahçe suluyormuşuz. Evimize on gün on beş gün su gelmediği oluyor. Gidip komşulardan su alıyoruz. Alt yapı sorunlarımız da çok fazla” diyerek dert yandı.

Çamlıca köylülerinin yaşadığı su sorununu dinleyen Selçuk Özdağ, ”Buradan Tarım ve Orman Bakanlığı’na, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne sesleniyorum. Bu ayıplı işten kurtarın bu mahallemizi.  İnsanlarımız bunlarla uğraşmasınlar. Bunlar çok küçük şeyler” diyerek Çamlıca Mahallesi’nin su sorununun biran önce çözülmesi gerektiğini ifade etti.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds