• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

ORDUMUZUN ONURLU ZAFERİNİN 101.YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

ABONE OL
29 Ağustos 2023 20:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurtuluş Savaşımız’ın en önemli dönüm noktalarından biri olan Büyük Taarruz; Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın Başkomutanlığında 26 Ağustos 1922’de başlamış, düşman mevzileri ele geçirilmiş ve 30 Ağustos’ta düşman çember içine alınarak yok edilmiştir.

30 Ağustos Zaferi, bir milletin Anka kuşu misali küllerinden doğuşuna bütün dünyanın tanıklık ettiği en önemli zaferlerimizden birisidir.

30 Ağustos Zaferi, emperyalizmin kanlı dişleri arasında kalan mazlum milletlere bir umut ışığı olmuş ve dalga dalga tüm dünyaya yayılmıştır. Anadolu’nun kalpleri vatan aşkıyla çarpan evlatlarının yüreklerinden çıkan kıvılcımlar o günlerde alevlenmiş, bugün de yolumuzu aydınlatmaya devam etmiştir.

Cumhuriyetimizin 101. yaşında, Atatürk ilke ve devrimlerinin korunup kollanmasında, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün sağlanmasında, tüm milletimize çok önemli görevler düşmektedir.

Büyük Önderimiz Atatürk’ün belirttiği çağdaş uygarlık düzeyine erişebilmek için, cumhuriyet rejiminin bizlere sağladığı demokrasi kültürünü benimsemek, demokratikleşme alanındaki eksiklikleri gidermek ve ülkemizi “Yurtta Barış Dünyada Barış” şiarı ile yönetmek için bütün gücümüzle çalışmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. yılını büyük bir onurla kutluyor, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu büyük zaferi bizlere armağan eden kurtuluş ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, vatanları için canlarını bir saniye bile düşünmeden feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds