• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER


“İyi Günde de, Kötü Günde de Birlikteyiz”

ABONE OL
14 Ocak 2020 18:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlarımızın mutlu günlerinde olduğu kadar acı günlerinde de yanlarında olmaya özen gösteren Çorlu Belediyesi, hayata dokunan yepyeni bir projeyi daha hizmete sundu. Kemalettin Mahallesi Tuğlalı Çeşme Altı 4. Sokak’ta inşa edilen Taziye Evi ile vatandaşlarımız, acı günlerinde taziye kabullerini daha rahat yapacakları bir ortama kavuşmuş oldu.

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından inşa edilen, 200 metrekare kapalı alana sahip Taziye Evi’nin içerisinde misafirlerin ağırlanacağı geniş bir salon, bir mutfak, mescit ve tuvalet bulunuyor. Taziye Evi alanında ayrıca vatandaşlarımızın abdest alması için özel alan, şadırvan ve otopark alanı da bulunuyor.

“İyi Günde de, Kötü Günde de Birlikteyiz”

Çorlu Belediyesi olarak vatandaşlarımızın iyi günlerinde olduğu gibi kötü günlerinde de yanlarında olmaya özen gösterdiklerini ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt; “Taziye Evi’miz ile, mutlu günlerinde olduğu gibi acı günlerinde de yanlarında olduğumuz vatandaşlarımızın taziye kabullerini daha rahat yapabilecekleri bir ortama kavuşturmuş olduk. Vatandaşlarımızın acılarını yaşadıkları sırada ihtiyaç duydukları şeyleri arama telaşından kurtarmak, cemiyetlerini temiz, modern bir yerde gerçekleştirmelerini sağlamak için Taziye Evi’mizi inşa ettik ve hizmete sunduk.

“Zor Zamanları Birlikte Atlatacağız”

Taziye, bizim kültürümüzde önemli bir yere sahip. Çünkü acılar paylaşıldıkça azalır, bir nebze de olsa hafifler. Biz de vatandaşlarımızın acısını paylaşmak, yanlarında olmak, zor zamanları birlikte atlatmak için Taziye Evi projemizi hayata geçirdik. Vatandaşlarımız cemiyetlerini artık burada yapabilir, taziyeye gelen yakınlarını Taziye Evi’mizde ağırlayabilirler. Çorlu Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her anlarında yanındayız…” dedi.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.