• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

İYİ Parti Ergene İlçe Kongresi Yapıldı

ABONE OL
26 Haziran 2020 15:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ergene İlçesi Marmaracık Kapalı Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye; İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Enez Kaplan, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Baydarlı, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkan Adayı Şaban Terzi, İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı M. İlker Atasever ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Erseçkin, İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı, İYİ Parti Şarköy İlçe Başkanı Aslan Ballı, İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Abdullah Ataman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Atakan Öztürk, CHP Ergene İlçe Başkanı Nuh Nuhoğlu ve İlçe Teşkilat Üyeleri, CHP Ergene İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Gakçı, Ergene Kent Konseyi Başkanı Ercüment Tuncay, Muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.
Açılış ve yoklama ardından Başkanlık divanına Milletvekili Enez Kaplan, Başkan Yardımcılığına Murat Ertana, Kâtip üyeliklerine ise Mustafa Önder, Fevzi Yavaş ve Selçuk Yangöz’den oluştu. Divan kurulunun oluşturulmasının ardından daha sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.
Kongrede; Milletvekili Enez Kaplan, İYİ Parti İl Başkanı Sertaç Alkaya, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve ilçe Başkan Adayları açıklamalar yaptı.

İYİ Parti Ergene İlçe Başkanlığı Yönetim Kuruluna
Sadi Ersöz İlçe Başkanı, İrfan Ergün, Nazım Doğaner, Şaban Dursun, Mustafa Önder, Fevzi Yavaş, Hakan Obuz, Mehmet Yalım, Hülya Yalım, Mehmet Canlı, Nurhayat Özcan, Vedat Gökçay, Şadi Çabuk, Mürvet Çabuk, Mehmet Eroğlu, Alaattin Köybaşı, Ersin Baltalı, Dilek Sevinç, Mehmet Kır, Celalettin İşler, Recep Kocayer, Efe Ersöz, Hasan İpek, Sevcan Kır, Baki Emir, Tuğba Erkol, Sevilay Kubadın Asil yönetim kuruluna seçildi.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds