• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

İYİ Parti Ergene İlçe Yönetimi Tanıtıldı

ABONE OL
2 Aralık 2019 11:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Ergene İlçe Başkanı Sadi ERSÖZ, yeni yönetimini oluşturdu. İYİ Parti Ergene İlçe Başkanı Sadi ERSÖZ, 3 Ağustos’ta yapılan tüzük kurultayında gerçekleştirilen değişiklikleri göz önünde bulundurarak partiye katılan yeni üyeler ile çok daha güçlü bir yönetim oluşturduklarını söyledi.

“PARTİMİZ ANAHTAR PARTİDİR”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Türkiye siyasetinde çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden İYİ Parti Tekirdağ İl başkanı Sertaç ALKAYA, bu durumun çalışma isteklerini artırdığını aktardı. Amaçlarının İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak olduğunu belirten ALKAYA, “Sayın Akşener’i Cumhurbaşkanı, partimizi ise iktidar yapacağız. Ayrıca partimiz, Millet İttifakı Ergene’ye nefes aldıran bir sonuç çıkartmıştır. Partimiz anahtar partidir” şeklinde konuştu.

İYİ PARTİ ERGENE İLÇE YÖNETİMİ 

İlçe Başkanı Sadi ERSÖZ, İlçe Sekreter Figen ÖZGÜR, Teşkilat Başkanı Mümin AKTAŞ, Mustafa ÖNDER, Kevser AKAR, Hülya YALIM, Vedat GÖKÇAY, Erkan ALİOĞLU, Servet PARLAKÇI, Baki EMİR, Ebru KÖKEN, Mehmet YILDIZ, Celalettin İŞLER, Eyüp TURAN, Mehmet EROĞLU,Gülnaz TORUN, Uğur OLGUN, Mahmut KESKİN, İrfan DELİORMANLI, Sinan KEZMEZ, Hacer HARAN, Yaşar HARAN, Emin ÇAKMAK, Hasan TÜZÜN ve Ahmet Kurtoğlu’ndan oluştu.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds