• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

KAR TEMİZLEME VE TUZLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ABONE OL
14 Şubat 2021 20:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji’den yapılan uyarıların ardından kar yağışı kentte de etkisini gösterdi. Yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların olumsuz yönde etkilenmemesi için oluşturulan karla mücadele ekipleri, çalışmalarına 24 saat esasına göre devam ediyor.

SOLÜSYON VE TUZLAMA ÇALIŞMALARI YAPILDI

Çerkezköy’ü de etkisi altına alan soğuk hava nedeniyle kentin genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına ekipler yine görevinin başındaydı. Zabıta Müdürlüğü’nüze bağlı ekipler, cadde ve sokaklarda ring atarak gerçekleştirdikleri kontroller sonucu önlem alınması ya da olumsuzluk yaşanması muhtemel noktaları Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Sabah saat 08:00 sularında başlayan kar yağışı öncesinde kentin genelinde solüsyon çalışması yapan ekipler, daha sonra kritik noktalarda tuzlama çalışmalarını sürdürdü.

EKİPLER 24 SAAT ESASINA GÖRE ÇALIŞIYOR

Çerkezköy Belediyesi’ne bağlı Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri 2 adet tuzlama makinesi, 1 adet solüsyon tankı, 2 adet kar küreme aracı, 3 adet kepçe, 2 adet kamyon ve 2 adet de greyder ile 23 personelden oluşan ekiple şehir merkezi başta olmak üzere tüm mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların kar yağışından olumsuz yönde etkilenmemeleri için ekipler 24 saat esasına göre çalışmalarına devam ediyor.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds