• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Karaca “ Güzellikleri Yaşamak İçin Uzak Duralım”

ABONE OL
3 Nisan 2020 19:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karaca “AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca gündemimiz uzun zamandan bu yana tüm dünyayı  etkisi altına almış olan Koronavirüs  vakası var. Bizim Ülkemize diğer ülkelere bakarak  bizim bu salgın geç geldi. Devletimizin ve kolluk kuvvetlerimizin bazı aldığı tedbirler var. Bu tedbirleri bizler şahsen uyuyoruz olabiliriz ancak etrafımızda alınan tedbirlere uymayanlar varsa ise buradan sizlerin vasıtası ile yapılması gerekenleri aktarması da bizlerin görevi olduğunu düşünüyorum.”

Tıp Dünyasının Şaşkın Olduğu Bir Durum

“Öncelikle bana bir şey olmaz diye hareket etme şansımız yok. Her şeyden önce bu hastalığın ilacı bile yok. Tıp dünyasının şaşkın olduğu bir durum, Tıp dünyasının alışkın olduğu bir durum değil, Bir zatürree değil, bir grip değil yada bir kalp krizi değil. Bu nokta da daha yeni yeni antikor oluşturarak ilaç çalışmaları, aşı çalışmaları devam ediyor.”

%99’u  Müslüman Olan Bir Toplumuz

 “Bilmediğimiz bir durum olduğu için, bu vakanın, bu virüsün yayılmasını mümkün olduğu sürece uzun zamana yaymamız gerekiyor. Burada ise bizlere düşen kişisel temizliğimiz özen göstermek en ön planda tutmamız gereken husustur. Bir kere %99’u  Müslüman olan bir toplumda yaşıyoruz. ‘Temizlik imandan gelir’ diye de bir sözümüz var, zaten bizlerin temizliğimizi en üst seviyede tutmamız gerekiyor, en azından bu süreçte temizlik ve hijyenimize biraz daha dikkat etmeliyiz ve sosyal mesafeye de dikkat etmeliyiz. “

 Güzellikleri Yaşamak İçin Uzak Duralım

Şu an Sokağa çıkma yasağı olmadığı gibi sağlık bakanımızın da söylediği gibi mecbur kalmadığımız sürece sokağa çıkmanın da bir anlamı yok. Ergenemiz güzel bir ilçe Tekirdağ gibi Ülkemiz gibi ama bu güzellikleri yaşamak adına bugün bu güzelliklere uzak kalmaktır. Bu nokta da bizlere düşen ise zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamak evet çalışmak zorunda olanlar var. Ama  çalışma esnasında ise tüm tedbirleri en üst seviye de tutarak bu süreci birlik ve beraberliği de önem verip biran önce atlatmamız lazım.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds