• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

LÖSEV'den Başkan Sarıkurt'a Teşekkür Plaketi

ABONE OL
17 Aralık 2019 17:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

LÖSEV’in lösemi hastalığına dikkat çekmek ve löseminin bulaşıcı bir hastalık olmadığını, tedavi edilebilir olduğunu; bu hastalıkla mücadele eden çocukların sevgiye, iyiliğe ve morale ihtiyaçları olduğunu hatırlatmak amacıyla düzenlediği farkındalık yürüyüşünde “Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım” kampanyasına Çorlu Belediyesi tarafından destek verilmesinin ardından LÖSEV Çorlu Temsilcisi Ayşen Çelik, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi sundu.

Çelik ziyarette yaptığı açıklamada, “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası sebebi ile yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Sarıkurt ve ekibine teşekkür ederiz. Çocuklarımız ve aileleri unutulmayacak bir gün geçirdi. İnşallah gelecek yıllarda da bu birlikteliğimiz devam eder. Lösemili çocuklar ve aileleri adına size teşekkür ederek bu plaketi sunuyorum. ” dedi.

Başkan Sarıkurt ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Bu güzel çocuklarımızı asla yalnız bırakmamalıyız. Onların duygularını ve yaşadıklarını anlamaya çalışmalıyız. Minik kahramanlarımız lösemili çocuklarımızdan sevgimizi ve desteğimizi esirgemeyelim ve onların hayatlarını bir nebze de olsa da kolaylaştıralım hep yanlarında olalım istiyorum.

Bu kapsamda LÖSEV’in değerli yöneticilerine ve temsilcilerine ayrıca teşekkür etmek isterim. Sizler sayesinde çocuklarımız yaşama yeniden tutunurken geleceğe umutla bakabiliyorlar. Ailelerimizin ve lösemili çocuklarımızın en büyük destekçisi olan LÖSEV’i önemsiyor ve vatandaşlarımızı bağış yapmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds