• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER


Öğrencilere Sömestr Jesti

ABONE OL
28 Ocak 2020 15:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çorlu halkının yoğun ilgi gösterdiği buz pateni pistinin açılışına, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt katıldı.

Çocukların buz pateni deneyimi yaşamak için birbirleriyle yarıştığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Çorlulu çocuklar, Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle hayata geçirilen buz pateni pistinde gönüllerince eğlendi. Eğitmenler eşliğinde buz pateniylekayarak keyifli bir gün geçiren çocuklar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

“Geleceğimizin Teminatı Olan Çocuklarımız İçin Projeler Üretmeye Devam Edeceğiz”

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi tarafından ilçe halkını kış sporlarıyla tanıştırmak ve sömestr tatilinde olan öğrencilerin eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak için açılan buz pateni pisti, Çorlu Belediyesinin önünde bulunan Cumhuriyet Meydanı’nda kuruldu.  Buz pateni pisti, 25 Ocak-24 Şubat tarihleri arasında, 1 ay boyunca Çorlu’da buz pateni meraklıları için açık olacak.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Kıymetli halkımızın taleplerini değerlendirerek Çorlu ilçemizde, Çorlu Belediyemizle ortaklaşa hayata geçirdik buz pateni pistimizi. Sömestr tatilinde olan çocuklarımız burada güzel vakit geçirme imkânı bulacak. Projemizin tüm Çorlu halkına hayırlı olmasını diliyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi. 

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.