• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Optimed Online Doktor Hizmeti İle Hastalarına Ulaşıyor

ABONE OL
15 Mayıs 2020 12:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel Optimed Hastanesi, korona virüs salgını sürecinde hastaneye gelemeyen hastaları için geçtiğimiz ay yeni bir sağlık hizmeti sunmaya başladı.  Hayata geçirilen online doktor hizmeti ile evden çıkamayan her bireye, hastane bünyesindeki görev yapan uzmanlar tarafından whatsapp aracılığı ile görüntülü görüşme gerçekleştirilerek tek tek ulaşılıp, şikayetlerini dinlemeleri ve bireylerin sağlık sorunlarına yanıt vermeleri sağlandı. Bu hizmeti başlattıkları süreç itibari ile artarak devam edeceklerini belirttiler, ancak şuan hali hazırda hizmet verdikleri branşlar olarakta; Beslenme ve Diyet, Psikolog, Psikiyatri ve Çocuk Hastalıkları bölümlerimi olduğu bilgisini paylaştılar.

Peki nedir bu online doktor hizmeti çatısı altında görüntülü görüşme?

“Online Doktor” hizmeti ile hastaneye gidemediğiniz durumlarda, bulunduğunuz yerden randevu alarak ihtiyacınız olan branştan uzmanınıza online ulaşabiliyor ve görüntülü görüşme ile sağlığınızla ilgili merak ettiğiniz konuları danışabiliyorsunuz. Sadece gerekli hallerde tanı ve tetkik işlemleri yaptırmak için gelmeniz gerekirse uzmanımız sizleri bilgilendiriyor, ardından kontrolleriniz ve sonuçlarınız için hastaneye gelmenize gerek kalmadan online görüşebiliyorsunuz.

Online sağlık hizmeti ile ilgili bilgi veren Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Başhekimi, Op. Dr. Recep Çalışkan, corona virüs sürecinde başlattığımız sağlık hizmetini ertelemek istemeyen hastalarımız için online yöntemle çözüme kavuşturmak adına, onların her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istedik.

Online görüşmek için başvuru nasıl yapılıyor?

Sayın Çalışkan; online doktor hizmeti çerçevesinde görüntülü görüşme için nasıl başvuru yapılacağını anlatarak, “Hastalarımız, Optimed hastanesinin çağrı merkezinden veya WhatsApp İletişim hattından bize ulaşarak randevu alabiliyor. Başvuru onaylandıktan sonra hastalarımıza randevu bilgisi için geri dönüş sağlıyoruz. Uzmanlarımız hastalarımızı randevu saatinde görüntülü arıyor ve görüşmeye başlıyor. Online görüşme süresi her branşın muayenesi ne kadar ise o kadar dakika sürüyor.”

Bu dönemde zorunlu olmadıkça evden çıkmayan ama bizlere ihtiyaç duyan hastalarımıza bu şekilde hizmet vererek sağlıklarının daima güvende olduğunu hissettirdik.

Artık desteğe ihtiyacı olan vatandaşlarımıza da hastanemizde en güvenli koşullarda sağlık hizmeti almaları için önlemlerimizi de alarak nitelikli ve güvenli sağlık hizmetine kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Sağlık ihmale ya da ertelemeye gelmez. Bu nedenle hastalarımızın sağlık problemlerinde en güvenli koşullarda yanlarında olduğumuzun bilinmesini isteriz” diye konuştu.

 

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds