• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER


‘PERDE ARKASI’ ÇERKEZKÖY'DE SAHNELENDİ

ABONE OL
18 Aralık 2022 22:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TKM Fikir Sanat Topluluğu tarafından sahnelenen komedi türü tiyatro oyunu, Çerkezköylü tiyatro severler tarafından beğeni ile izlendi.

17 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen ‘Perde Arkası’ adlı tiyatro oyununu Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı ile çok sayıda tiyatro sever izledi. Sevilen tiyatro ustalarından Mesut Esef Özfırıncı’nın yazdığı ve yönettiği Perde Arkası adlı tiyatro oyunu 2 perde olarak sahnelendi. Oyunda Ahmet Memiş, Eray Ancer, Mesut Coşkun, Aylin Işıksal, Fatih Bulut, Oğuzhan Onur, Deniz Karakuş, Hilmi Dinçer, Sinem Gün, Deniz Sezgin, İbrahim Ertetik, Tarık Aktepe, Doğaç Ülker, Vedat Güney, İrem Cürebal,  Enes Deme, Kardelen Karakaş ve Yusuf Sarıgöz gibi sevilen isimler sahne aldı.

Kendini ‘duayen’ sanan bir yönetmenin, hikayesinin anlatıldığı oyunda hasbelkader toplanmış bir kadro ile ters giden işler sergilenirken, bir dönem hikayesinin kulisinde birleşmesi ve olayların gelişmesi usta bir kadro ile anlatıldı. Bir oyunu iki farklı perspektiften ele alan dinamik senaryosu ve ironik yaklaşımıyla ‘Perde Arkası’, tiyatro severleri kahkahaya boğdu. Oyun sonrasında sahneye çıkan Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Çerkezköylü tiyatro severlere yaşattıkları güzel akşam için tüm oyunculara teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Perde Arkası adlı oyunu Çerkezköylü tiyatro severler ile buluşturduğu için Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden TMK Fikir-Sanat Topluluğu, “Evde televizyon seyretmek yerine, bugün buraya gelip salonu doldurarak tiyatroya sahip çıkan herkese de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.