• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Sağlık Çalışanlarına Ulaşım Seferleri Ücretsiz

ABONE OL
26 Mart 2020 12:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çorlu Belediyesi, kentte başlattığı koronavirüs önlemlerini etkin bir şekilde sürdürürken yoğun olarak mesai yapan sağlık çalışanlarının hayatını bir nebze de olsa kolaylaştırmak adına faaliyetlerini sürdürüyor. Çorlu Belediyesi tarafından Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası ile yapılan görüşmeler neticesinde Çorlu’dan Türkgücü, Şahpaz, Önerler Mahalleleri ve Tekirdağ’a (ELBİRLİK) taşımacılık yapan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri’nin ulaşım seferlerinden kentimizde görev yapmakta olan sağlık çalışanlarımız ücretsiz yararlanmaya başladı. Kentimizde görev yapmakta olan sağlık personelleri kimlik kartlarını göstermek kaydıyla Özel Halk Otobüsleri’nin ulaşım hizmetinden ücretsiz olarak faydalanıyor.

‘Destek Olmalıyız’

Sağlık çalışanlarına destek olunması gerektiğinin altını çizen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Büyükşehir Belediyemizin TEKULAŞ kapsamındaki toplu taşıma araçlarını sağlık çalışanlarına ücretsiz hâle getirmesinden büyük memnuniyet duyduk. Fakat belediyemize ulaşan bazı sağlık çalışanları kentimizden Önerler, Türkgücü, Şahpaz Mahalleleri’ne ve Tekirdağ’a taşımacılık yapan araçların da ücretsiz olması yönündeki taleplerini dile getirdiler. Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız Abdullah Baş ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonucunda sağlık çalışanlarımızın mağduriyetlerini giderebilmek adına çözüm ürettik.

Kooperatif Başkanları ile Görüşüldü

Kentimizden Türkgücü, Şahpaz, Önerler Mahalleleri’ne ve Tekirdağ’a sefer düzenleyen Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile yapılan görüşmeler sonucunda sağlık çalışanlarına ücretsiz hizmet verme kararı alındı. Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanımıza ve kooperatif başkanlarımıza duyarlı davranışları dolayısıyla teşekkür ediyorum. Alınan karar doğrultusunda sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk. Duyarlı davranarak ve toplumsal dayanışmayı sağlayarak bu zor süreci hep birlikte atlatacağız.” diyerek Çorlu’da hizmet vermekte olan sağlık çalışanları, başlatılan uygulama ile ücretsiz olan ulaşım seferleri dolayısıyla Çorlu Belediyesi’ne ve Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası’na teşekkür etti.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds