• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

SÖZ KONUSU TEKİRDAĞ OLUNCA

ABONE OL
15 Haziran 2020 21:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açılış sonrası bu kavşağın önemli bir ayağı yarım kalmış ve bu yarım kalan yolun ise en yakın zamanda yapılacağı bilgisi verilmişti. Açılış ardından 4 ay gibi bir süre geçti ama kavşağın tamamlanması için herhangi bir somut adım atılmadı.

Söz konusu Tekirdağ olunca neden yapılan işler yarım kalıyor ya da yapılamıyor.

Açılışı büyük bir organizasyon ile TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kırklareli Valisi Osman Bilgin, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, bölge belediye başkanları ve davetlilerin katılımı ile açılmıştı. Açılışta konuşan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof.Dr. Mustafa Şentop Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkenin bir çok alanda olduğu gibi yol konusunda da çağ atladık” demişti

Yol Konusunda Çağ Atladık Dediler Yarım Bıraktılar

TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un çağ atladık dediği Çorlu-Ergene-Tekirdağ otoyolu projesinin Ergene Marmaracık Mahallesindeki yonca projesinin bir ayağının yarım bırakılması ve henüz somut bir şekilde bir adım atılmadı. Oysa yapılacak olan yoncanın diğer ayağında mülk sahiplerine kamulaştırmaların yapıldığı tebligatları gittiği bilinmektedir. Akıllara şimdi neden söz konusu Tekirdağ olunca işler yarım kalıyor sorusu kalıyor.

2017’de Ergene Nehri’nde Balık Tutulacaktı

 Sadece bununla da değil hemen yanı başımızda derin deşarj projesi bu proje için 2015 yılında açıklamada bulunan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün Ergene Havzası’na 2 milyar liralık yatırım yapıldığını belirterek, “2017’de inşallah Ergene Nehri’nde balık tutulacaktır demişti. 2018 yılında ise Tekirdağ’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Gelecek seneden sonra lağım suları Ergene’ye akmayacak, Ergene tertemiz olacak, Ergene’de balık tutulacak. Bu proje dünyanın sayılı çevre projelerinden birisi.” demişti. Yıl 2020 ve ” Ergene Nehri’nde balık tutulacak” kelimesini kimden duyacağız merak konusu.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds