• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER


Trakya Kalkınma Ajansından Destek Almaya Hak Kazanıldı

ABONE OL
11 Aralık 2019 23:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

10.12.2019 tarihinde Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Mahmut ŞAHİN, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr  Cengiz BECERİR, Tekirdağ Ağız Diş Sağlığı Hastanemiz Başhekimi Dt. Halim DOĞRUSÖZ, Çorlu Devlet Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Lütfi Çağatay ONAR ve Hastane Yetkililerimizin katılımlarıyla, Çorlu Devlet Hastanemiz tarafından hazırlanan “Palyatif Bakımda Güncel Yaklaşımlar ve Hemşirelik Eğitimi”, Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemiz tarafından hazırlanan “Sağlık turizminde kalitenin artırılması amacıyla Kalite Yönetim eğitimi İçin Eğiticinin Eğitimi” isimli projelerimizin sözleşmeleri imzalanmıştır.

Tedavinin mümkün olmadığı terminal dönemin de, Çorlu Devlet Hastanemizde görev yapmakta olan hemşire ve sağlık memurlarımıza “Palyatif Bakımda Güncel Yaklaşımlar ve Hemşirelik Eğitimi” adlı projemiz,  hastaları rahatlatacak ve onların hayat kalitesini en yüksek düzeyde tutacak teorik ve uygulamalı eğitimin öğrenilmesi amacıyla uzman eğitimcilerden toplam 28 saatlik iki gruptan oluşacak şekilde eğitim verilmesi planlanmıştır. Eğitime sağlık tesislerimizden 24 sağlık personeli  katılacaktır.

 “Tekirdağ’ın İncisinde Eğitimcilerin Mesleki Gelişimi İçin Eğiticinin Eğitimi” adlı projemiz, Hastanemizde daha etkin bir Kalite yönetim sisteminin oluşturulması ve kalite birim çalışanları ile yöneticilerin mesleki yeterliliklerini sağlayabilmeleri ve sağlıkta kalite akreditasyonun gereklerinin tam anlamıyla yerine getirilmesi amacıyla personellerimize toplam 28 saatlik iki gruptan oluşacak şekilde 4 günlük eğitim verilmesi planlanmıştır.

Düzenlenen imza töreninde, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Cengiz BECERİR yaptığı konuşmada; iki eğitimin de Müdürlüğümüz ve Halkımız için hayırlı olmasını temenni etmiş, desteklerinden dolayı Trakya Kalkınma Ajansına teşekkürlerini iletmişlerdir.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.