• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Uyuşturucu ile Mücadele Ediyoruz

ABONE OL
13 Şubat 2020 15:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son yıllarda hem ülkemizde hem de kentimizde artan bağımlılık ve kötü alışkanlıklar ile ilgili Çorlu Belediyesi tarafından ‘Madde Bağımlılığı ile Mücadele’ konulu toplantı düzenlendi. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Çorlu Belediye Meclis Üyeleri İsmail Akar ile Mert Yılmaz, İlçemizde bulunan kurum yöneticileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Gerçekleşen toplantıda kurumlar tarafından görevlendirilen temsilciler, madde bağımlılığı ile mücadele konusunda yaptıkları çalışmaları anlatarak gelecekte oluşturulması planlanan farkındalık projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. ‘Madde Bağımlılığı ile Mücadele Yılı’ dolayısıyla yapılan logo tasarımları incelenerek alınan kararlar görevliler tarafından kayıt altına alındı.

Toplantıda konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Belediyemiz ve kurumlar arasında iş birliği olmalı. Madde bağımlılığıyla mücadele edeceksek ve farkındalık oluşturma gayretindeysek el ele vererek gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumalıyız. Bu konuda ailelere de büyük bir görev düşüyor. Yaşadığımız zamanda biz anne-babalar daha da bilinçli olmalı ve çocuklarımızla doğru bir şekilde iletişim kurmalıyız. Onları dışarıdaki dünyadan soyutlamadan korumanın ve bilinçlendirmenin yollarını aramalıyız.” şeklinde konuştu.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds