DOLAR 32,3382 0.17%
EURO 35,1821 -0.03%
ALTIN 2.243,720,02
BITCOIN 2097294-5,47%
Tekirdağ
10°

PARÇALI BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE



Ergene Velimeşespor'da maç sonu gergin anlar

ABONE OL
27 Eylül 2021 16:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ergene Velimeşespor, pazar günü kendi sahasında Silahtaroğlu Van Spor FK takımını ağırladı. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor, Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçta Silahtaroğlu Vanspor takımına 2 – 1 yenildi.

Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan ve Hamit Basık, Mahmut Gülle ve Necmi Demir hakem üçlüsünün görev aldığı karşılaşmanın 11. dakikasında konuk takımın Kubilay Akyüz ile kaydettiği golle Silahtaroğlu Vanspor takımı 1 – 0 öne geçti. Golden sonra skoru eşitleme adına rakip kalede baskı kuran Ergene Velimeşespor beraberlik golünü ilk yarının son dakikasında Oğuzhan Akgün’ün ayağından buldu. Ergene Velimeşespor, devreyi 1-1 berabere bitirdi. 

Maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Hamza Küçükköylü’nün 55. Dakikadaki golüyle maçta bir kez daha öne geçen konuk Silahtaroğlu Vanspor takımı bu üstünlüğünü maçın bitiş düdüğüne kadar korumayı başarınca karşılaşmadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Maçın bitiş düdüğü ardından Karşılaşmanın hakeminin bitiş düdüğünün ardından Silahtaroğlu Vanspor takımını futbolcularından Selim Kayacı’nın sportmenliğe aykırı hareketlerde bulunarak Ergene Velimeşesporlu futbolcuları tahrik etmesi ile saha içerisinde gerginlik yaşandı. 

Maçın hakemi maçın bitiş düdüğünün ardından Ergene Velimeşespor kaptanı Fatih Dilek ile Furkan Külekçi’ye sarı kart, Silahtaroğlu Vanspor takımından Selim Kayacı’ya doğrudan kırmızı kartını gösterdi. Maç içerisinde de sarı kart görmüş olan Furkan Külekçi ikinci sarı karttan, Selim Kayacı ise doğrudan kırmızı kartla cezalandırılmış oldu.

Bu sonuçla Silahtaroğlu Vanspor takımı 4 maç sonunda 10 puanla 3. Sırada yer alırken 4 maç sonunda 1 puanda kalan Ergene Velimeşespor ise 20 takımlı grupta 17. Sıraya gerileyerek küme düşme hattında yer aldı.

Ergene Velimeşespor gelecek hafta Manisa deplasmanında Somaspor takımı ile karşı karşıya gelecek. 

 

KAYNAK: Hasan Girgin

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.