• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesi Nefes Aldı

ABONE OL
8 Nisan 2020 11:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deri Fabrikaları Kapalı

Ergene Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesindeki vatandaşlar aslında derenin rengi ve kirliliğinin aynı devam ettiğini ama mahallerin hemen yanı başında bulunan Çorlu Deri Karma organize sanayinde bulunan fabrikaların kapalı olmasından dolayı kokunun olmadığını iddia ettiler. Vatandaşlar sürekli gündemimizi teşkil eden, mahallemizi ve bizleri, rahatsız eden kokunun uzun zamandan bu yana olmaması, bizler için sevindirici bir durum.

 Salgın nedeni ile Çorlu Deri ve Karma OSB’de bulunan fabrikalarının çalışmaması akan dereninde rengi ve kirliliği konusunda herhangi bir iyileşme olmadığına göre bizlere bu kokuların Deri ve Karma OSB’nin içinde bulunan fabrikalar tarafından olduğu aşikârdır.

Şimdi İzlemenin Tam Zamanı

Ergene Sağlık Mahallesi ve Yeşiltepe Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar” yaklaşık 1 aya yakın bir zamandır, mahallemizdeki o boğazlarımızı yakan kimyasal kokusu ve pis koku oluşmamaktadır. Bizler mahalle sakinleri olarak her zaman bu kokunun Çorlu Deri ve Karma OSB’den olduğunu iddia ediyorduk ve fikirlerimizde değişen bir şey olmadığı gibi bu bir aylık süreç eğer yetkililer tarafından incelemeye alınırsa önümüzdeki dönemlerde bu kokunun kaynağı hiç şüphesiz tespit edilecektir. Buradan yetkililere seslenmek istiyoruz bizlerin sağlığı ile oynayan, bu kötü kokulara maruz bırakan,  kişi yada kişileri tespit etmek sizlerin elinizde, bizler devletimiz tarafından koronavirüs salgınına karşı, almış olunan tedbirleri gördük ve inanıyoruz ki devletimiz hiç şüphesiz, bizleri zehirleyen bu fabrikaları da tespit edip gereken cezayı verecektir.

 

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds