• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Optimed, Hava Yoluyla Sağlık Hizmetine Devam Ediyor

ABONE OL
1 Haziran 2020 14:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hastane başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, Yoğun Bakım Doktoru Zeynep Aras ve Başhemşire Sevda Sümbül başta olmak üzere hastayı yoğun bakım ekibi karşıladılar.

Sayın Çalışkan; “helikopter pistimiz ile sadece hastanemize değil, tüm bölge hastanelerine de hasta transferi yapıyor olmak, sağlık hizmetini havada, karada ve her koşulda sunmak gurur verici. Ekibime bir kez daha teşekkür ediyorum. Bölgemiz için 7/24 hizmet vermek boynumuzun borcu. Kurulduğumuz yıllarda diğer illere hasta sevk eden ilçe iken, şimdi kurum olarak Çerkezköy’e diğer il ve ilçelerden gerek kara yolu gerek hava yoluyla hasta sevki alıyor olmak mutluluk verici.” diyerek sözlerini tamamladı.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.