Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeşiltepe Mahallesi Ulubatlı Sokak ve Ortaç Sokak üzerinde kilit parke taşı ve kaldırım yapımı çalışmalarına devam ederken vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.
Çalışmaların artarak büyüyeceğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Yapısal eksiklikleri olan çok az sayıda ki sokağımızda sorunlara çare olmaya devam edeceğiz. Ekiplerimizce yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarımızın ardından kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın daha modern bir Ergenede yaşayabilmeleri için Belediyemiz olarak halkımızın istekleri doğrultusunda gece gündüz demeden çalışıyoruz.Darbe direnci ve yük taşıma kabiliyeti olan dayanıklı kilit parke taşlar ile Ergene sokakları güzelleşecek ve yapılmayan yol kalmayacak.Rutin belediyecilik hizmetlerimizi pandemi sürecinde de aksatmadan sürdürmeye devam edeceğimizin garantisini veriyoruz” dedi.
KAYNAK: Hasan GİRGİN
ERGENE
18 Ocak 2025MANŞET
18 Ocak 2025MANŞET
18 Ocak 2025GÜNDEM
18 Ocak 2025ERGENE
18 Ocak 2025ERGENE
18 Ocak 2025SON DAKİKA
18 Ocak 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.