Yeşiltepe Mahallesinde bulunan su kuyusunda çökme meydana geldi. Bu çökme sonrası açıklamalarda bulunan Teski Ergene İlçe Müdürü Levent Metin, hızlı bir şekilde çalışmalara başladıklarını dile getirdi.
Ergene Yeşiltepe Mahallesinde bulunan su kuyusunda çökme oluştuğunu ve TESKİ Genel Müdürlüğünün birkaç gün içerisinde kuyu açma çalışmalarına başlayacağını duyuran TESKİ Ergene İlçe Müdürü Levent Metin, “Yeşiltepe Mahallemizdeki su kuyusunda çökme oluştu. Konu ile ilgili genel müdürlüğe bilgilendirme yaptık ve ivedi bir şekilde çalışmalar başladı. Yeni kuyu açılana kadar zaman zaman vatandaşlarımız sorun yaşabilir. Gereken önlemi aldık, yeni kuyu açılana kadar tankerlerimiz ile su takviyesi yapacağız. Ancak bu zaman süresinde vatandaşlarımızdan bahçe sulama konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. En geç bir hafta içerisinde yeni kuyu faaliyete geçmiş olacak.
Öte yandan Marmaracık Mahallemizde geçen sene çöken kuyu yerine yeni bir kuyu açıldı. Bu kuyu da birkaç gün içinde faal duruma olacak. Vatandaşlarımıza yaz aylarında su sorunu yaşatmama adına ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.
ERGENE
20 Ocak 2025MANŞET
20 Ocak 2025MANŞET
20 Ocak 2025GÜNDEM
20 Ocak 2025ERGENE
20 Ocak 2025ERGENE
20 Ocak 2025SON DAKİKA
20 Ocak 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.