• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
  • ERGENE GAZETESİ
  • Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), mahalle muhtarlarını ziyaret etti

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), mahalle muhtarlarını ziyaret etti

ABONE OL
16 Nisan 2021 11:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

* KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan; “Muhtarlık müessesesi; demokrasinin, yönetim sisteminin ve toplumsal yaşamın en önemli yapı taşlarından birisidir”

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan yaptığı açıklamasında, Muhtarlık müessesesinin; demokrasinin, yönetim sisteminin ve toplumsal yaşamın en önemli yapı taşlarından birisi olduğunu ifade ederek; “Muhtarlarımız, bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynamaktadır. Aynı zamanda çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında da önemli bir görevi üstlenmektedirler.

Muhtarlarımız ile tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 Salgını konusunda alınan tedbirler ve etkileri hakkında görüşmelerde bulunduk. Bizlere mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini ilettiler. Bizlerde sivil toplum kuruluşları olarak üzerimize düşen her türlü görevi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yapacağımızı kendilerine ifade ettik. Gerekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde muhtarlarımız nezdinde tüm mahalle Sakinlerinin Ramazan aylarını kutlayarak, hayırlısı ile Ramazan Bayramı’na ulaşmalarını temenni ettik” dedi. 

* Mahalle Muhtarları Özsan ile Keser’e gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler

Gerçekleştirilen ziyaretten son derece memnun kaldıklarını belirten; Karacaibrahim Mahallesi Muhtarı Cengiz Işık, Doğu Mahallesi Muhtarı Arzu Yıldırım, Akalar Mahallesi Muhtarı Hakan Ediş, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Zafer Balcı, Atatürk Mahallesi Muhtarı Osman Özkılıç, Yayla Mahallesi Muhtarı Erkan Kısa, Demirtaş Mahallesi Muhtarı Serdal Kocabalta, Bademlik Mahallesi Muhtarı Ersin Derici, Karakaş Mahallesi Muhtarı Esra Mağıltaş, Kocahıdır Mahallesi Muhtarı Celil Tezeren, Pınar Mahallesi Muhtarı Nevzat Demir, İstasyon Mahallesi Muhtarı Naide Şanslı Özdemir ve Karahıdır Mahallesi Muhtarı Reşat Vardar, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı İ. Hakkı Özsan ile KTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser’e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler.

 

KAYNAK: Hasan GİRGİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds