• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Edirne 1.Amatör Ligi Devam Ediyor

ABONE OL
24 Kasım 2021 12:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gruplarda liderler değişmedi.A grubunda Ayşekadınspor B grubunda Keşanspor zirvede yer aldı.

A Grubu’nda şampiyonluğun en büyük adayları arasında gösterilen Ayşekadınspor ve Hıdırağa FK hükmen galibiyetler ile haftayı oynamadan kazanılan üç puanlarla tamamladı.
Düşmenin ortadan kalktığı bu grupta Genç Aslanlarspor, Gazimihalspor’u 6 -2 yendi. Fatihspor’da Enderspor’u zorda olsa  2 -1 yendi.Havsa Yenimahallespor ise evinde Süloğluspor’u  4 -2 yendi.
 A GRUBU
FATİHSPOR 2 -1 ENDERSPOR
YENİMAHALLE 4 – 2 SÜLOĞLUSPOR
GAZİMİHAL 2 -6 GENÇ ASLANLAR

B grubunda  Keşanspor ve Havsa Birlikspor zirvede ilk iki sırada kaldılar. Bu hafta Keşanspor ilçe derbisinde Keşan 1984 Kültürspor’u 2-1 yenerek liderliğini korudu. Lig sonuncusu Keşan Anafartalarspor, ligin şampiyonluk adaylarından Havsa Birlikspor’a Beğendik’te 5 -2 yenildi

Uzunköprü 1964 Yıldızspor ile Mescitpaşaspor’un arasındaki karşılaşmada 15 gol atıldı.Gol düellosu şeklinde geçen bu karşılaşmayı  8 -7’lik skorla Mescitpaşaspor kazandı. Lige iyi başlayamayan Küplüspor ise 18 Kasım Kurtuluşspor’u 9 -2 yendi ve ilk iki iddiasını sürdürdü.Ligde ilk hedefi olan hedefi olan bir başka takım Kırcasalihspor, ise Enezspor’u deplasmanda 2 -1 yendi. 

B  GRUBU 
   1964 YILDIZSPOR   7 – 8  MESCİTPAŞASPOR
18 KASIM KRT 2 -9 KÜPLÜSPOR E
ENEZSPOR 1 -2 KIRCASALİH
ANAFARTALARSPOR 2 -5 HAVSA BİRLİK
KEŞANSPOR 2 -1 KEŞAN 1984 KÜLTÜR SPOR

 

 

KAYNAK: Hasan Girgin

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds