• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Edirne 1.Amatör Ligi Devam Ediyor

ABONE OL
24 Kasım 2021 12:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gruplarda liderler değişmedi.A grubunda Ayşekadınspor B grubunda Keşanspor zirvede yer aldı.

A Grubu’nda şampiyonluğun en büyük adayları arasında gösterilen Ayşekadınspor ve Hıdırağa FK hükmen galibiyetler ile haftayı oynamadan kazanılan üç puanlarla tamamladı.
Düşmenin ortadan kalktığı bu grupta Genç Aslanlarspor, Gazimihalspor’u 6 -2 yendi. Fatihspor’da Enderspor’u zorda olsa  2 -1 yendi.Havsa Yenimahallespor ise evinde Süloğluspor’u  4 -2 yendi.
 A GRUBU
FATİHSPOR 2 -1 ENDERSPOR
YENİMAHALLE 4 – 2 SÜLOĞLUSPOR
GAZİMİHAL 2 -6 GENÇ ASLANLAR

B grubunda  Keşanspor ve Havsa Birlikspor zirvede ilk iki sırada kaldılar. Bu hafta Keşanspor ilçe derbisinde Keşan 1984 Kültürspor’u 2-1 yenerek liderliğini korudu. Lig sonuncusu Keşan Anafartalarspor, ligin şampiyonluk adaylarından Havsa Birlikspor’a Beğendik’te 5 -2 yenildi

Uzunköprü 1964 Yıldızspor ile Mescitpaşaspor’un arasındaki karşılaşmada 15 gol atıldı.Gol düellosu şeklinde geçen bu karşılaşmayı  8 -7’lik skorla Mescitpaşaspor kazandı. Lige iyi başlayamayan Küplüspor ise 18 Kasım Kurtuluşspor’u 9 -2 yendi ve ilk iki iddiasını sürdürdü.Ligde ilk hedefi olan hedefi olan bir başka takım Kırcasalihspor, ise Enezspor’u deplasmanda 2 -1 yendi. 

B  GRUBU 
   1964 YILDIZSPOR   7 – 8  MESCİTPAŞASPOR
18 KASIM KRT 2 -9 KÜPLÜSPOR E
ENEZSPOR 1 -2 KIRCASALİH
ANAFARTALARSPOR 2 -5 HAVSA BİRLİK
KEŞANSPOR 2 -1 KEŞAN 1984 KÜLTÜR SPOR

 

 

KAYNAK: Hasan Girgin

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.