• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Başkan Yüksel, “Yeni dönemde doğalgaz olmayan mahallemiz kalmayacak”

Başkan Yüksel, “Yeni dönemde doğalgaz olmayan mahallemiz kalmayacak”

ABONE OL
28 Mart 2024 23:59
Başkan Yüksel, “Yeni dönemde doğalgaz olmayan mahallemiz kalmayacak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sevgi Kenti Ergenenin kurucu belediye başkanı olarak 10 yıldan bu yana ilçeye hizmet eden ve sayısız kalıcı eseri Ergene halkının hizmetine sunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yeni dönemde doğalgaz olmayan mahalle kalmayacağını müjdeledi.

Ergene’nin köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde kısa süre içerisinde doğalgaz kullanılmaya başlanacağının müjdesini veren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediye Meclisimiz Trakya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (GAZDAŞ) ile protokol yapılması konusunda yetki vermiş, bu yetkiye istinaden mahallelere doğalgaz konusunda somut bir adım daha attık. Talep üzerine firmaya yatırım yapacağı bölgelerde 10 yıl süreyle düzenleme ve değişiklik yapılmayacağı noktasında taahhüt verdik” dedi.

Doğalgaz hatlarının geçeceği bölgelerde güzergah değişikliği yapılmayacağı ve Ergene Belediyesi’nin herhangi bir kazı faaliyeti gerçekleştirmeyeceği taahhüdünde bulunmasının ardından şimdi sıranın GAZDAŞ’ın yapacağı çalışmalara geldiğini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene ilçemiz Tekirdağ’ın büyükşehir belediyesi olması ile birlikte 2014 yılında Çorlu’dan da ayrılan bazı belde, köy ve mahallelerin birleştirilmesi ile kurulmuş olan bir ilçemiz. Çorlu’dan ayrılan Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerimizde, daha önce benim de belediye başkanlığı yaptığım Velimeşe beldemizde, beldeden mahalleye dönüşen yerler olan Marmaracık ve Ulaş Mahallerinde vatandaşlarımız doğalgaz kullanıyorlar. Ancak köyden mahalleye dönüşen mahallelerimizden bazılarında doğalgaz hizmeti sunulmuyordu yeni dönemde doğalgaz tüm mahallelerimizde olacak. Doğalgaz olmayan köyümüz, kırsal mahallemiz kalmayacak” dedi.

İlk etapta Ahimehmet Mahallemizden başlayarak tüm mahallelerimize doğalgaz hizmetini ulaştıracağız diyen Başkan Yüksel, “Ahimehmet Mahallemizde proje tamamlandı. Yakın zamanda imalat çalışmaları başlayacak ve Ahimehmetli hemşerilerimiz doğalgaz kullanmaya başlayacak. Doğalgaz hizmeti Ahimehmet Mahallemiz ile de sınırlı kalmayacak. Köyden mahalleye dönüşen tüm mahallelere doğalgaz ulaştırılacak. Ergene halkımızın tamamı doğalgazın rahatlığı ve konforu ile tanışacak. Tüm hazırlıklarımızı ve planlamalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds