• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
BORA KÜÇÜKÇETİN’DEN KAMUOYUNA ÖNEMLİ AÇIKLAMA

BORA KÜÇÜKÇETİN’DEN KAMUOYUNA ÖNEMLİ AÇIKLAMA

ABONE OL
27 Mart 2024 23:42
BORA KÜÇÜKÇETİN’DEN KAMUOYUNA ÖNEMLİ AÇIKLAMA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Ergene Belediye Başkan adayı Bora Küçükçetin 31 Mart yerel seçimleri için çok önemli açıklamalarda bulundu, Küçükçetin çirkin siyasetten uzak durulması gerektiği mesajını verdi. kendisine yapılan saldırılara cevap vermeyeceğini açıkladı.

İYİ Parti Ergene Belediye Başkan adayı Bora Küçükçetin yaptığı açıklamada; Vatandaşlarımızın sandığa gitmesine günler kala, kirli siyaset erbapları ve onların yandaşları, Ergene halkının bizlere gösterdiği teveccüh ve ilginin korkusu ile yalan, yanlış dezenformasyon haberlerle gardımızı düşürmeye çalışmaktadırlar.

Oysa bilinmelidir ki; biz vatandaşlarımızın bize olan inanç ve güvenini boşa çıkaracak, hiç bir girişim veya faaliyette bulunmadık, bulunmayız hatta düşünmeyiz bile… Kirli siyaset yapanlar ve onların militan kalemşorleri bu gerçeği bildikleri halde içinde bulundukları bataklığa bizleri de çekme gayretine girmişlerdir!

Bilmeliler ki; biz o bataklığı kurutmak için vatandaşlarımızdan aldığımız güçle hür ve müstakil olarak yola çıktık! O nedenle başaramazlar! Başaramayacaklar!

Atalarımızın söylediği “Güneş balçıkla sıvanmaz” sözünün özünü bilince çıkaracak ferasete sahip Ergene halkımız, bu ve benzeri çirkinliklerden yeterince yoruldu. Artık, ERGENE için TEMİZ SİYASET ve AHLAKLI YÖNETİM zamanı…

Biz varız ve söz veriyoruz! Bu ve benzeri saldırılara asla cevap vermeyeceğimizi, onurlu duruşumuzu asla bozmayacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz.

SAYGILARIMIZLA,

Bora KÜÇÜKÇETİN

İYİ PARTİ ERGENE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds