• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
“Hizmetlerimize güveniyoruz, halkımıza güveniyoruz”

“Hizmetlerimize güveniyoruz, halkımıza güveniyoruz”

ABONE OL
29 Mart 2024 00:06
“Hizmetlerimize güveniyoruz, halkımıza güveniyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ergene’nin kurucu belediye başkanı ve 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ergene Belediye Başkan adayı olan Rasim Yüksel, gittiği her yerde adeta bir sevgi seliyle ve yoğun ilgiyle karşılanıyor. Seçimler öncesi iddialı konuşan Başkan Yüksel, “Hizmetler karşılığını sevgiyle ve ilgiyle gösteriyor, her mahallede ilgiyle ve sevgiyle karşılanıyoruz. Seçimler öncesi son değerlendirmelere göre ilçemizdeki 17 mahallenin 16’sında önde olan tarafız bir mahallede ise başa baş durumdayız. Hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ergene’nin her mahallesini bir diğerinden ayırmadan söz verdiği projeleri tek tek hayata geçirerek halkın hizmetine sunan Başkan Yüksel, bu hizmetlerinin ve emeğinin karşılığını gittiği her mahallede yoğun bir ilgi ile karşılaşarak görüyor.

Seçim dönemi içerisinde olunması nedeniyle siyasetçilerin vatandaşın yanına gideceğini ve vaatlerini sıralayacağını da ifade eden Rasim Yüksel, “Siyasetçiler seçim dönemlerinde gelirler ve giderler. Ancak biz her zaman halkımızla birlikteyiz, bir aradayız. Doğumdan ölüme kadar vatandaşlarımızla yan yanayız. Bebek mevlidinde de sünnet düğününde de, gençlerimizin asker eğlencesinde de düğünlerde de, cenazelerde de bir aradayız. Seçim dönemi bitecek siyasetçiler gidecek yine biz bize kalacağız. Sizlerin yanında yine ben olacağım. Çünkü bizler biliyoruz ki sevinçler paylaştıkça çoğalır, üzüntüler de paylaştıkça azalır. Biz halkımızın yanında durmaya, sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz” dedi.

Gittiği her mahallede, her dernek ve kahvehane programına tıklım tıklım dolu bir salonlarda sokaklara taşan bir kalabalıklarla karşılanan Başkan Yüksel, beraberinde meclis üyesi adayları, belediye başkan yardımcıları ile vatandaşlarla buluşuyor.

Bizim her mahallemizde hizmetimiz, sahada izimiz Ergenemize dair söyleyecek çok sözümüz var diyen Başkan Yüksel, “Bu hizmetlerimizi gören Ergeneli hemşerilerimizin takdirini bizlerden yana kullanacaklarını duymak, bilmek, görmek bizleri onurlandırıyor, gururlandırıyor. İlçemizdeki 17 mahallemizde de projelerimiz, eserlerimiz var. Bunun neticesi olarak da 17 mahallemizin 16’sında önde olan taraf konumundayız. Bir mahallemizde ise durum başa baş seviyesinde” diye konuştu.

Ziyaret ettiği tüm mahallelerde bugüne kadar yapılan çalışmaları ve yeni dönem projeleri aktaran Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel vatandaşların taleplerini de dinleyerek çözüm önerilerini sunuyor.

Başkan Yüksel, “Hizmetlerimizin karşılığını vatandaşlarımız teveccühü ile ilgisi ile gösteriyor. Bizim Ergenemizin her mahallesinde hizmetimiz, sahada izimiz, Ergenemize dair söyleyecek çok sözümüz var. Ziyaret ettiğimiz yerlerde ‘Benim Başkanım’ diyerek bizleri bağrına basan tüm hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Meclis üyesi adaylarımızla yaptığımız ziyaretlerde bizleri ilgiyle ve sevgiyle karşılayan tüm komşularıma içtenlikle teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds