• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
MHP ERGENE İLÇE BAŞKANLIĞI GELENEĞİNİ SÜRDÜRDÜ

MHP ERGENE İLÇE BAŞKANLIĞI GELENEĞİNİ SÜRDÜRDÜ

ABONE OL
23 Mart 2024 17:55
MHP ERGENE İLÇE BAŞKANLIĞI GELENEĞİNİ SÜRDÜRDÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Ergene İlçe Başkanlığı tarafından Şehit aileleri ve gazilerine iftar yemeği düzenlendi.

Kuran-ı Kerim ve duaların okunmasıyla başlayan iftar yemeğine, MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fetih Şirin, MHP Ergene İlçe Başkanı Nihat Arslan, AK Parti Ergene İlçe Başkanı Hasan Şen, MHP Çorlu İlçe Başkanı, Cemal Daştan, Ergene cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak, Ergene Belediye Meclis Üyesi Adayları Menderes yıldırım, Celal Varol, Ersin Çabuker, Ergene Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Mustafa Erden, Şehit ve Gazi aileleri katılım sağladı.

Tüm konukları kapıda karşılayan MHP Ergene İlçe Başkanı Nihat Arslan konuşlarına şu şekilde başladı; “Bu akşam sizlerin buraya gelmesi bizleri çok mutlu etti şeref verdi. Allah tutuklarımız oruçları kabul eylesin ramazan mübarek gün hayırlara vesile olsun inşallah.

Akabinde konuşmalarına MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fehit Şirin devam etti:  “Şirin Bizleri gönül sofralarında buluşturan ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum, sizlerle beraber olmak bizim için çok önemli, sizler bizim en kıymetlimizsiniz, hep sizlerin yanındayız beraber olmaya devam edeceğiz, vatanımız içim milletimiz için biz her zaman canını huzurlarını veda edenler bizim en kıymetlerimizdir” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds