• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Sevgi Sofrası Yeşiltepe’de kuruldu

Sevgi Sofrası Yeşiltepe’de kuruldu

ABONE OL
29 Mart 2024 00:39
Sevgi Sofrası Yeşiltepe’de kuruldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan ayında dayanışmanın en güzel örneklerine imza atan Ergene Belediyesi mübarek Ramazan ayında düzenlemiş olduğu sevgi sofralarında Ergeneli vatandaşları buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yeşiltepe Mahallesi Sevgi Yolunda düzenlenen iftar programına 2 bini aşkın Yeşiltepeli katıldı.

Ergene Belediyesi’nin tarafından 17 mahallede uygulamaya konulan ve Ramazan ayı boyunca devam edecek Sevgi Sofraları mahalle iftarları programları kesintisiz bir şekilde devam ediyor.

İlk olarak Yulaflı mahallesinde gerçekleştirilen ve sıra ile diğer mahallelerde de gerçekleştirilen Sevgi Sofraları İftar Programı son olarak Yeşiltepe Mahallesinde gerçekleştirildi.

Ramazan ayı boyunca düzenlenen iftar programları Ergenelileri bu yıl da aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor. Her gün ilçenin farklı bir mahallesinde kurulan bereketli sofralarda oruçlar açılırken, geniş katılımlı programlar dayanışma gücünü de arttırıyor. Geleneksel semah gösterileri ile manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı Ergene’de vatandaşlar, iftar sofralarına yoğun katılım sağlıyor.

İlçedeki sanayici ve işadamlarının da katkı sunduğu iftar programlarına hem destek verenlere hem katılanlara hem de hazırlanmasında emeği geçenlere tek tek teşekkür eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sevgi Sofraları ile Ramazan ayının bolluk ve bereketini komşularımızla yaşıyor, komşularımızla paylaşıyoruz. Ramazan ayının bağışlayıcı, sevgi dolu ruhunu iftar programıyla vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayını, son gününe kadar güzelliklerle yaşamak adına tüm Ergeneli vatandaşlarımızla iftar sofralarında buluşacağız” dedi.

Sevgi sofraları 28 Mart Perşembe günü Ulaş Mahallesinde 29 Mart Cuma günü ise Sağlık Mahallesinde gerçekleştirilecek iftar programları ile sona erecek.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

İLAN

This will close in 20 seconds