• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Ergene’de Kazanan Müge Yıldız Topak Oldu

Ergene’de Kazanan Müge Yıldız Topak Oldu

ABONE OL
1 Nisan 2024 23:35
Ergene’de Kazanan Müge Yıldız Topak Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Ergene’de Cumhur İttifakı’nın AK Parti adayı Müge Yıldız Topak, kesin olmayan sonuçlara göre Ergene Belediye Başkanlığını kazandı.
Ergene’de 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarına göre, Cumhur İttifakı’nın AK Parti adayı Müge Yıldız Topak, Ergene Belediye Başkanlığına seçildi. Ergene’de 2 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Rasim Yüksel’e karşı yarışan Topak, kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 44 oy oranıyla seçimi önde tamamladı. Rakibi Rasim Yüksel ise yüzde 40 oy aldı. Cumhur İttifakı’nın AK Parti adayı Müge Yıldız Topak’ın seçim zaferi, Ergene’de coşkulu bir kutlama atmosferiyle karşılandı.
Seçim sürecinde Ergene halkının büyük ilgi gösterdiği ve yoğun katılımla gerçekleşen seçimlerin ardından kesin olmayan sonuçlar açıklandı. Müge Yıldız Topak, Ergene için hazırladığı projeler ve vaatlerle seçmenlerin güvenini kazanarak belediye başkanlığına seçildi. Kesin olmayan sonuçlara göre Ergene’de 2 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Rasim Yüksel, kesin olmayan sonuçlara göre seçimi kaybeden taraf oldu.
Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Ergene sokakları, destekçileri tarafından dolduruldu. Topak’ın seçim bürosu önünde toplanan kalabalık, sevinç gösterileriyle zaferi kutladı. Ellerinde Türk bayrakları ve partilerinin bayrakları ile coşkulu bir şekilde kutlama yapan vatandaşlar, seçim sonuçlarını sevinçle karşıladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.