• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
KAFE KÜLTÜRÜNDE YENİ BİR SOLUK: SARDİNYA CAFE

KAFE KÜLTÜRÜNDE YENİ BİR SOLUK: SARDİNYA CAFE

ABONE OL
16 Nisan 2024 23:14
KAFE KÜLTÜRÜNDE YENİ BİR SOLUK: SARDİNYA CAFE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sardinya Cafe’nin açılması, şehrimizdeki kafe kültürüne yeni bir soluk getirdi. Bu yeni mekan, lezzetli kahve çeşitleri ve enfes atıştırmalıklarıyla müşterilerine keyifli bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Serdar Akın ve Ferhat Fırat’ın ortaklığında açılan Sardinya Cafe, özellikle üniversite öğrencilerine ve büyük küçük her kesime hizmetin en iyisini hedefliyorlar.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN TERCİHİ

Sardinya Cafe, hem şehirdeki Namık Kemal Üniversitesi’ne olan yakınlığı ile üniversite öğrencilerine hitap eden, öğrencilerin rağbet ettiği gözde bir mekan.

HER KESİME HİTAP EDEN NEZİH BİR MEKAN

Sardinya Cafe’nin dekorasyonunda sıcak ve samimi tonlar tercih edilmiş. Rahat koltukları ve hoş bir ambiyansıyla müşterilerini karşılayan bu mekan, hem tek başına oturup kitap okumak isteyenlere hem de arkadaşlarıyla keyifli bir sohbet etmek isteyen her kesime hitap ediyor. Ayrıca, satranç, okey, tavla, anlat bakalım gibi müşterilerin eğlenebilecekleri alabilecekleri güzel bir atmosfer sunuyor.

MENÜSÜ ZENGİN İÇERİĞİYLE GÖZ DOLDURUYOR

Kafe menüsünde çeşitli seçenekler bulunuyor ve zengin içeriği ile göz dolduruyor. Meyveli çay çeşitleri, Oralet çeşitleri, sıcak kahve çeşitleri, buzlu içecekler gibi çeşitlerinin yanı sıra özel karışımlar da mevcut. Ayrıca, taze demlenmiş çay çeşitleri ve meyve suları da müşterilerin tercihine sunuluyor. Fast Food çeşitleri, tost, hamburger, sosisli, bazlama tost, kasap köfte, tavuk, incik ekmek arası gibi lezzetli seçenekler mevcut.

KAFE KÜLTÜRÜNE YENİ BİR SOLUK

Sardinya Cafe’nin açılmasıyla birlikte şehrimizdeki kafe kültürüne yeni bir soluk getirildi. Müşteriler, bu şık mekanda keyifli vakit geçirirken aynı zamanda lezzetli içeceklerin tadını çıkarabiliyor. Sardinya Cafe, kafe tutkunlarının yeni favori mekanı olmaya aday gözüküyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.